BRAĆA POD STRESOM

Jonas Brotherse trese trema zbog Grammyja

10.01.2009 u 20:00

Bionic
Reading

Iako ih još nešto manje od mjesec dana dijeli od dodjele nagrada Grammy, a nominirani su u kategoriji 'najbolji novi izvođač', braća Jonas već sad umiru od straha

'Strah me je tog dana. Trebali ste nas samo vidjeti koliko nas je trema tresla prije proglašenja samih nominacija za Grammy', otkrio je najstariji brat Kevin (21).

Braća Jonas ispričali su da su odmah nakon snimanja njihova novog TV showa J.O.N.A.S. odjurili u LA na proglašenje nominacija.

'Mislili smo da ćemo zakasniti. Doslovce smo dojurili na naše mjesto u Nokia Theater i baš kad smo sjeli, začuli smo da su nas prozvali među nominiranima', rekao je Nick, najmlađi među Jonasima. Potom su članovi ultrapopularnog teen pop rock benda doživjeli veliko iznenađenje.

'Do nas je došao nitko drugi do Smokey Robinson i rekao: 'Momci, navijam za vas!' sjetio se Kevin, koji još uvijek ne može vjerovati da je takvo što čuo od r'n'b legende Smokeyja.

'Ako i ne dobijemo ništa, nije važno jer je i sama nominacija veliki uspjeh. Ali jedno je sigurno, na svečanost dodjele krenut ćemo na vrijeme da ne bismo zakasnili kao na proglašenje nominacija', rekao je Nick.

Pedeset prva dodjela nagrada Grammy održat će se 8. veljače u Staples Center u Los Angelesu, a osim Jonas Brothersa, u konkurenciji 'najbolji novi izvođač' su: Adele, Duffy, Lady Antebellum i Jazmine Sullivan