VINTAGE IZDANJE

Poput Linde Evangeliste: Olivia Rodrigo blistala u haljini starijoj od sebe

05.02.2024 u 13:11

Bionic
Reading

Pop zvijezda Olivia Rodrigo ove godine osigurala je čak šest nominacija za Grammy no iako je kući otišla praznih ruku, na crvenom tepihu brojne je zasjenila u haljini starijoj od sebe

Sa navršenih 20 godina, američka pop zvijezda može se pohvaliti s tri osvojena kipića Grammy. Zahvaljujući prošlogodišnjem albumu 'Guts' Rodrigo je ove godine ostvarila šest nominacija za ovu prestižnu glazbenu nagradu, a na crvenom tepihu dodjele malo koga je ostavila ravnodušnim.

Za navedeno se pobrinula pojavom u vintage haljini brenda Versace, kakvu je danas davne 1995. godine na pisti nosila legendarna Linda Evangelista - prije nego što se Rodrigo uopće rodila.

Ovu kreaciju krem boje ukrašavale su dvostruke naramenice i detalj sjajnih perlica čineći zanimljiv uzorak točkica.

Glamuroznu haljinu talijanskog Versacea uparila je s naušnicama od crvenih rubina i dijamanata, kao i privlačnim prstenom u boji akvamarina.

  • +3
Olivia Rodrigo Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezin retro dojam podebljala je blago valovito frizurom, kao i make-upom u znaku bordo crvenog ruža na usnama.

Na ovogodišnju dodjelu Grammyja mlađahna zvijezda stigla je solo, ostavivši dečka Louisa Patridgea kod kuće. Svoju vezu javnosti su potvrdili u prosincu 2023., nakon što su dva mjeseca ranije potaknuli glasine o potencijalnoj romansi.

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju