Teen SVA LICA KOSE

Uvijek su u modi – slatke šiške

  • Autor: N. LJ. J
  • 23.1.2010 8:11:01
  • 23.1.2010 8:10:00

Šiške kao da nikada nisu izašle iz mode. Slavne face ih uvijek vraćaju na modnu scenu. Pitanje je samo kako ih namjestiti – na lijevu ili na desnu stranu, razdvojene na sredini, ravno počešljane ili pak malo natapirane

Šiške pristaju i uz kratku i uz dugu kosu. Kako ih god namjestila, sigurno je da nećeš pogriješiti! Kao inspiracija mogu ti poslužiti šiške Demi Lovato, Charlize Theron, Katie Holmes, Jennifer Aniston, Reese Whiterspoon, J. Lo i mnogih, mnogih drugih. Osim toga, pročitaj i kakve šiške najbolje pristaju uz koji oblik lica.

rihannaphotos.org
Rihanna
Šiške pjevačice Rihanne podigle su mnogo prašine. Naime, obrijala je glavu, a ostavila samo duge šiške koje joj padaju na čelo. No, priznat ćeš, odlično joj pristaju!

Duguljasto lice je lice koje ima oblik kvadrata, a čelo je visoko. Šiškama se vizualno može smanjiti dužina lica. Neka budu ravne i duge i preko cijelog čela. Osim ovoga, dobar izbor je razdjeljak sa strane glave, a šiške neka budu uz čelo.

Čevrtasto lice je ono kod kojeg su brada, jagodice i čelo otprilike iste širine. Ovakvom licu najbolje pristaju šiške! Šiške koje idu ukoso ili padaju sa strane čela odličan su izbor. Također, razbarušene šiške jako će ti dobro pristajati ukoliko imaš lice četvrtastog oblika. Nikako nemoj stavljati sasvim ravne šiške koje djeluju ispeglano. Mnogo bolji izbor su šiške čije ćeš krajeve lagano četkom uviti prema van.

Jennifer Aniston ima četvrtasto lice i već smo se osvjedočili da joj šiške odlično stoje. Ona često izabire šiške koje padaju sa strane ili pak razbarušene.

Reuters
Jennifer Aniston
Ovalno lice
je lice kod kojeg je čelo visoko, brada uska i zaobljena, a jagodice naglašenije. Jedino pravilo kod ovog oblika lica je da šiške nisu kratke. Sve drugo je super – guste, ravne, razbarušene, ukoso, sa strane. Ma blago tebi!

Okruglo lice podsjeća na lopticu, dakle čelo je kratko i široko, brada također kratka i široka. Ovom licu dobro pristaju ravne, stroge linije da bi se ublažila zaobljenost. Dakle, ravno odrezane i ispeglane šiške, nešto kao Kleopatrin stil, pun su pogodak za okruglo lice. Također, šiške počešljane na jednu stranu dobar su izbor za ovakvo lice.

Srcoliko lice ima široko čelo, a usku bradu. Vrlo kratke i razbarušene šiške lijepo će ti stajati. Također, šiške u koso maknut će fokus s uske brade prema očima i čelu.

Želiš sama odrezati svoje šiške? Evo vodiča kako to napraviti u tišini svoga doma. Video sadrži opširan opis priprema i pomagala koja će ti trebati. Sretno!

 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više