PROBLEMI U STUDIJU

Avril muku muči s albumom zbog bivšega

14.01.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Avril Lavigne, nekadašnja pop punk princeza, požalila se da je zbog razvoda upitno snimanje njezinog novog albuma

Avril i njezin suprug Deryck Whibley iz kanadskog benda Sum 41 zajedno su radili na novom materijalu popularne pjevačice, no kad je ljubav pukla, zakomplicirale su se i stvari oko novog albuma.

Avril (25) je pomaknula datum izlaska albuma jer je situacija u studiju, od listopada kad je mlada zvijezda predala papire, navodno neizdržljiva.

'Što je gora situacija na sudu, gore je i u studiju. Prvih osam pjesama napravili su glatko jer su se tad super slagali, međutim imaju ogromnih problema s ostatkom set liste. Album će biti sjajan ako uspiju odvojiti privatne probleme', otkrio je izvor magazinu Toronto Sun.

Album se zove 'Pink Crust', a za produkciju je zadužen Deryck. Prema dobro upućenim izvorima, Avril i Deryck sad razmišljaju da od izdavačke kuće ishode produljenje datuma izlaska.

Deryck je zatražio da se njihova zajednička imovina raspodijeli te želi ishoditi pravo na alimentaciju, što je navodno dodatno razbjesnilo vlasnicu planetarno uspješnih hitova 'Complicated', 'Sk8er Boi', 'My Happy Ending' i 'Girlfriend'

Deryck i Avril vjenčali su se 2006. godine.