LITTLE MIX

Mlada zvijezda otkrila čime je opsjednuta

25.08.2014 u 21:09

Bionic
Reading

Fotkanje selfieja te objavljivanje istih na društvenim mrežama vrlo je popularno među slavnima i poznatima, a mlada zvijezda Jesy Nelson, članica all girl benda Little Mix, priznaje kako ne može odoljeti poziranju pred kamerom, i to nekoliko puta tjedno, a s time se slažu i ostale djevojke

U intervjuu za Female First na pitanje tko snima najviše selfieja, Perrie Edwards je rekla: 'Definitivno Jesy, iako to možda ne želi priznati.' Na to je Jesy rekla: 'Obično snimim oko dva selfieja tjedno, no ovaj tjedan nisam još niti jedan.' Na to joj je Leigh-Anne Pinnock kako je tek sredina tjedna.

Za razliku od Jesy, Jade Thirlwall kaže kako baš i ne voli fotkati selfieje, te da baš i nije fotogenična, stoga izbjegava solo poziranja. 'Uvijek ću se pridružiti djevojkama kada se fotkamo, no nikada se neću sama fotkati', objašnjava Jade.

Perrie, koja je zaručena sa Zaynom Malikom iz One Directiona, kaže kako ima trikove koji joj pomažu da uvijek sjajno ispadne na fotki. 'Uvijek treba gledati u dnevno svjetlo, tada ten puno bolje izgleda', kaže Perrie. Leigh-Anne pak selfie uvijek fotka odozgo ili iz profila, te izbjegava direktno fotkanje.

No Jesy, koja najviše fotka selfieje, voli seksi fotografije. 'Treba ti dobra poza, malo napućiš usne, nabaciš seksi pozu i možda malo zaškiljiš', stručno objašnjava Jesy.