JAI COURTNEY:

Biti drukčiji je sasvim u redu

19.04.2014 u 11:30

Bionic
Reading

Mladi australski glumac Jai Courtney dobro je poznat fanovima filma 'Različita' u kojem glumi Erica

Jai (28) otkrio je za Seventeen što možemo naučiti iz filma 'Različita': 'Mislim da je sasvim u redu biti drukčiji i individualac. OK je i kršiti pravila. Ako ste različiti, tu nema ništa loše.'

Australac kaže da pravi džentlmen staroga kova. 'Uvijek djevojku počastim večerom bez obzira koji je to po redu izlazak. OK je biti old school džentlmen', rekao je Jai.

Plavokosog Jaia mogli su vidjeti u flmovima 'Jack Reacher' s Tomom Cruiseom i 'A Good Day to Die Hard' s Bruceom Willisom.

Ove godine vidjet ćemo ga u filmovima Unbroken (režija Angelina Jolie za Universal) i The Water Diviner (režija Russell Crowe).

Jai Courtney je rođen i odrastao na sjeverozapadu Sydneyja gdje je sudjelovao u glumačkim radionicama, da bi nakon srednje škole otišao na audiciju u National Institute of Dramatic Art. Diplomirao je 2009. godine Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA) u Perthu.

Gostovao je u dvije australijske hit serije 'Packed to the Rafters' i 'All Saints' te dobio nagradu kazališnih kritičara za ulogu u 'The Turning' (Perth Theatre Company).

Glumio je i u seriji 'Spartacus: Blood and Sand'