GADLJIVI MEDIJSKI HYPE

Selena se zasitila Justina, želi starijeg tipa

15.04.2014 u 06:03

Bionic
Reading

Seleni Gomez dosta je Justina Biebera, njegova neuračunljivog i ludog ponašanja i navodno ga planira napucati. Izrazila je želju da započne vezu sa starijim i mudrijim muškarcem

Mediji pišu o tome kako je Gomez zasićena Bieberovim nezrelim ponašanjem te se nada da će upoznati starijeg i ozbiljnijeg partnera.

Selena je spremna za ozbiljniju vezu. Dosadilo joj je Justinovo nadmetanje i grabež za svim djelićima medijske pažnje koju može dobiti. Učestali prekidi i pomirenja pridonijeli su njenoj odluci.


Uvijek su isti problemi posrijedi. Jednostavno nije ista osoba koja je bila kad su krenuli hodati i uvidjela je da joj ne nedostaju ti aspekti vlastite ličnosti. Bili su nezreli i površni.

Justin je poremećen tip koji bi u svakom trenutku mogao iz impulzivne odluke zaprositi Selenu, samo kako bi je zadržao uza se, ali upravo to i jest glavni problem koji ona vidi kod njih kao para. Smatra da je vrlo traljavo kako on 'puši' taj cijeli medijski hype koji se stvorio oko njega pa se zato nastojala držati postrani posljednjih nekoliko mjeseci. To je značilo i udaljavanje od Justina.

On zna biti nepouzdan i halucinirati o stvarima koje ona ne razumije, a ona samo želi nekog normalnog i stabilnog.