DALI SAVJET BIEBSU

Sjećate li se ovih nekadašnjih teen idola?

14.04.2014 u 15:11

Bionic
Reading

Dečki iz benda Hanson sredinom 90-ih bili su nešto kao Justin Bieber danas

Ovi su se momci proslavili još kao tinejdžeri pa su itekako dobro upoznati sa svim pritiscima slave u teen godinama.

Za dečkima iz benda Hanson, Isaacom, Taylorom i Zacom, tinejdžerice su ludovale u 90-ima, no danas ih se rijetko tko sjeća. Imali su veliki hit 'MMMBop', a iako nikad nisu ponovili taj uspjeh, momci još objavljuju albume i održavaju koncerte; manje je poznato da u svojoj diskografiji imaju čak 11 albuma.

Bivše teen zvijezde progovorile su o teretu slave te dali pokoji savjet i Justinu Bieberu, kojeg u posljednje vrijeme samo prate nevolje.
 
'Glazba nam je uvijek bila najvažnija. Mislim da je Justin Bieber pod ogromnim pritiskom i potreban mu je netko tko će mu reći što smije napraviti, a što ne. Uvijek sam imao nekog uza se tko mi je govorio da ne budem majmun', kroz šalu je rekao Taylor.
 
Najstariji brat Isaac rekao je da je problem u tome što je Justin okružen s previše ljudi koji nemaju dobre namjere: 'Oko njega je mnogo ulizica, u tome je najveći problem. Mnoge zvijezde nađu se u situaciji kada su svi plaćeni da budu oko njih. Ako nemate dobar odnos s roditeljima ili prijatelje koji su iskreni, vrlo se lako možete izgubiti', smatra Isaac.