'SUMRAK SAGA' SE NASTAVLJA

Pogledajte novi videoklip iz 'Mladog mjeseca'!

13.08.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što je prvi film 'Sumrak' poharao kina širom svijeta i lansirao u zvjezdane visine mladu glumačku ekipu predvođenu Robertom Pattinsonom i Kristen Stewart, s velikim se zanimanjem iščekuje njegov nastavak. Što vas čeka u 'Mladom mjesecu' pogledajte u novom videoklipu

'Sumrak', koji je režirala Catherine Hardwicke i u našim je kinima bio veliki hit, pogledalo je više od 100 tisuća gledatelja.

Isječak u trajanju od 14 sekundi samo je uvod u 'teaser trailer' koji će biti premijerno prikazan u petak, 14. kolovoza, prije filma 'Rokerice' (Bandslam), koji sa svojom službenom kino distribucijom kreće u SAD-u. Međutim, za sve obožavatelje koji ne mogu toliko dugo čekati, kompanija Summit Entertainment pripremila je ovaj ekskluzivni 14-sekundni klip da bi se što bolje upoznali s onim što nas očekuje u novom nastavku 'Sumrak sage'.

U gradiću Forksu za Bellu Swan sve je savršeno: u vezi je s Edwardom, svojom najvećom ljubavlju, a uskoro upoznaje i njegovu obitelj vampira – Cullenove. Nakon rođendanske zabave koja krene po zlu, Bella će se suočiti sa svojom sudbinom. 'Mladi mjesec' još je napetiji i neizvjesniji film od svog prethodnika koji će svoje buduće gledatelje oduševiti vizualnim stilom, izvrsnim glumačkim izvedbama i nevjerojatnom bezvremenskom ljubavnom pričom za sve generacije!

Film Mladi mjesec sa svojom službenom kino distribucijom u Hrvatskoj kreće 19. studenog 2009. godine.