KELLAN LUTZ

Evo zašto zvijezda 'Sumraka' ne želi biti s Miley

21.01.2014 u 15:14

Bionic
Reading

Atraktivni glumac, za kojeg se nagađalo da je u vezi s Miley Cyrus, ne želi biti s njom jer je dobar prijatelj s njezinim bivšim zaručnikom Liamom Hemsworthom

Kellan Lutz, koji je najpoznatiji po ulozi u sagi 'Sumrak', navodno izbjegava Miley jer misli da bi mu upuštanje u vezu s njom moglo narušiti prijateljstvo s Liamom.

'Kellan je Liamov prijatelj i ne bi ga želio povrijediti ozbiljnom vezom s Miley. Nije ni mislio da bi se Miley mogla zagrijati za njega. Mislio je da je to samo prolazna avantura', piše Showbizspy.

Navodno se Kellan osjeća loše jer misli da je na neki način povrijedio Miley jer joj je dao lažnu nadu.

Nije ni pomišljao da bi joj se svidio, jer ona ima stav neovisne cure koja je u potrazi za zabavom. Kellanu je sada žao.

Upoznali su se u prosincu i u nekoliko navrata viđeni su na tulumima. Miley, kako se piše, osjeća se usamljeno i očajnički želi dečka. Voljela bi ostvariti kvalitetnu vezu, no brine se da nikad neće pronaći nekoga tko je voli onakvu kakva jest.

Inače, zgodnog vampira iz 'Sumraka' možemo vidjeti u glavnoj ulozi u filmu 'Legenda o Herkulu', u kojem se kao njegov učitelj Hiron pojavljuje Rade Šerbedžija