LOOK ZA PETICU

Što kažete za novu Carrie Bradshaw?

06.06.2013 u 12:16

AnnaSophia Robb

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Bionic
Reading

Slatka 19-godišnjakinja koja u novoj seriji 'Carriejini dnevnici', prednastavku 'Seksa i grada', glumi Carrie Bradshaw u tinejdžerskim godinama bila je među najljepše odjevenim uzvanicama na ovogodišnjoj dodjeli Country Music Television Awards

AnnaSophia Robb za ovu je prigodu odabrala kratku, prozračnu haljinicu koju popisuje Georges Chakra, cipela Briana Atwooda i dojmljivu clutch torbicu (Charlotte Olympia). Mlada glumica nije pretjerivala s make-upom, a kosu je podignula u elegantnu punđu.

Mladenački styling upotpunila je još jednim neodoljivim asesoarom – širokim osmijehom.

Dodjeli nagrada Country Music Television održanoj u Nasvilleu nazočila su mnoga poznata lica, među kojima i Kellie Pickler, Lenny Kravitz, Vince Vaughn, Ed Sheeran, Lisa Marie Presley, Nicole Kidman sa suprugom, Carrie Underwood, Sheryl Crow, Kristen Bell i mnogi drugi.

Inače, nedavno je završila prva sezona serije 'Carrieni dnevnici', a kako su najavili njeni autori, u drugoj bismo mogli upoznati i Carrienu prijateljicu Samanthu Jones. Još nije poznato tko će je glumiti, a Samantha je zapravo rođakinja Carriene neprijateljice Donne LaDonne.

Serija 'Carrie's Diaries' snimljena je prema istoimenoj knjizi Candace Bushnell, autorice Seksa i grada