SAMO TRAČ ILI...

Je li Taylor Swift povećala grudi?

17.01.2013 u 14:10

Bionic
Reading

Bijela elegantna kreacija smjelog dekoltea lijepe country pop zvijezde Taylor Swift na dodjeli nagrada People's Choice Awards pokrenula je govorkanja da je posjetila plastičnog kirurga

Magazin In Touch tako spekulira da je 23-godišnjakinja povećala grudi još u travnju.


Plastični kirurg dr. Michael Fiorillo koji nije operirao mladu glazbenu zvijezdu, uvjeren je da je ona stavila implantate nakon što je pogledao njezine slike s dodjele nagrada.

'Obujam grudi sada joj je vidljivo za broj veći. Povećala je grudi s košarice A na B. Jasno se to vidi pri pogledu na njezinu bijelu haljinu duboka izreza koju je nosila na dodjeli nagrada People's Choice', smatra doktor Fiorillo.

In Touch
također piše da su Taylorine grudi bujnije u nekoliko posljednjih mjeseci te komentira da to sigurno nije rezultat rada majke prirode.

Na Zlatnim globusima Taylor je plijenila pozornost u haljini s potpisom Donne Karen. Lijepa plavuša, odnedavno solo, bila je nominirana u kategoriji 'najbolja originalna pjesma' za stvar 'Safe & Sound' iz filma 'Igre gladi'. Na kraju je izgubila od Adele i njezinog hita 'Skyfall' iz istoimenog filma o Jamesu Bondu s Danielom Craigom.

Taylor je nakon novogodišnjih praznika prekinula kratku intenzivnu vezu s mladim Harryjem Stylesom, popularnim članom teen senzacije One Direction. Nedavno je pak procurio trač da je željela ugovoriti dejt s neodoljivim glumcem Bradleyjem Cooperomno on ju je glatko odbio.