ne pita za cijenu

Taylor Swift toliko voli ovaj brend cipela da ima čak pet različitih modela u ormaru

26.03.2024 u 14:41

Bionic
Reading

Osim što je postala priznato ime u glazbenoj industriji, pjevačica Taylor Swift smatra se u modnom ikonom. Njezini stajlinzi koji nerijetko odišu tihim luksuzom uvijek privlače pažnju. A ako se pita Taylor Swift, cipele brenda Reformation apsolutni su must-have

Dobitnica 14 Grammyja primijećena je kako uživa na ručku s dečkom Travisom Kelceom u Malibuu tijekom vikenda. A njezin stajling, očekivano, nije prošao ispod radara.

Bila je odjevena u skupi ležerni kompletić koji je uključivao kratku Sandy Liang suknjicu s faldama koja se prodaje po cijeni od 640 eura, a našla se tu i Joseph Duclos torbica od 7200 eura.

  • +8
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A što se tiče cipela, izbor je pao na, obzirom na ostatak stajlinga, cjenovno relativno pristupačne cipele brenda Reformation. Taylor je nosila robusne loaferice s debljim potplatom, model Agathea koji se prodaje po cijeni od 250 eura. I dok je pjevačica hita 'Cruel Summer' odabrala model u kombinaciji konjak smeđe i bijele boje, ovaj isti stil također je dostupan u crnoj, espresso, srebrnoj boji te s leopard uzrokom, a upravo je takve nedavno nosila Taylorina prijateljica Gigi Hadid.

No, ove mokasinke s robusnim potplatom nisu jedine Reformationove mokasinke koje se nalaze u ormaru slavne pjevačice.

zavodljivo izdanje

Taylor Swift u zanimljivom društvu vatreno bodrila dečka s tribina

Pogledaj galeriju

Tako je Taylor proteklog listopada na utakmici gdje je došla bodriti dečka Travisa Kelcea nosila zavodljive crne Lolita loaferice s visokom potpeticom u kombinaciji s čarapama, vintage majicom Kansas City Chiefsa i još jednom plisiranom minicom.

A u Taylorinom ormaru se krije i još jedan upečatljiv Reformationov model – Amira slingback loaferice. Taylor ih je nosila prošlog lipnja uz majicu bez rukava Free People s cvjetnim motivima i kratke hlače visokog struka za jedan od dnevnih izlazaka u New Yorku.

A kada je vrijeme malo hladnije, Taylor poseže za Reformationovim čizmama do koljena. U rujnu prošle godine je bila na večeri sa Sophie Turner u Via Caroti noseći smeđe Nylah Nappa čizme do koljena s efektom krokodila (413 eura) uz Reformationovu pletenu haljinu Radlee u boji hrđe.

Taylor obožava kombinacije koje uključuju kratke suknje i haljine koje u prvi plan stavljaju njezine vitke noge. Nekoliko mjeseci kasnije za večernji izlazak za noćni izlazak u New Yorku sa Selenom Gomez, Zoë Kravitz i Carom Delevingne kombinirala je Reformationove zagasito crvene čizme River do koljena (440 eura) s Gant kožnom jaknom obrubljenom krznom, Miu Miu minicom i Saint Laurent torbom.

slavni trio

Ženski izlazak: Taylor Swift, Blake Lively i Sophie Turner partijaju po New Yorku

Pogledaj galeriju

No, Taylorina ljubav prema američkom brendu koji spaja poželjnost i održivost te na scenu donosi 'brzu' modu za koju su mnogi spremni posegnuti dublje u džep, seže puno dalje od dobrih cipela.

Tako je Taylor tijekom posljednjih nekoliko godina primijećena u više od 40 različitih stilova s potpisom ovog cool brenda - od ženstvenih haljina poput baršunaste Provence svilene haljine (256 eura) do udobnih pletiva uključujući pulover s V izrezom od kašmira (275 eura).