ZA TRENDI STAJLINGE

Pripremite se na vrijeme: Ove udobne tenisice viđat ćemo posvuda u proljeće

07.04.2024 u 19:42

Bionic
Reading

Usprkos rastućem zanimanju za loaferice, modele Mary Jane ili balerinke, tenisice su i dalje na vrhu popularnosti kad se radi o ravnoj obući

Iako se ljubiteljice cipela na petu neće baš složiti s time, činjenica je da su tenisice već godinama apsolutni hit te ih trendseterice rado nose u brojnim prigodama, uključujući poslovne, ako ih dakako u tome ne sprečava strog dress code.

Iako se čini da modnim svijetom dominiraju omiljeni retro modeli s potpisom Adidasa, poput Sambe ili Gazelle, ako volite glomaznije varijante, naglašenog sportskog dizajna, ne brinite se, takve su tenisice i dalje in.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

HOLIVUDSKA MILJENICA

Nosi ih poput street style zvijezda: Ni Jennifer Aniston nije odoljela New Balance tenisicama

Pogledaj galeriju

Taj prostor uglavnom sad zauzimaju ljubitelji tenisica New Balance, američkog brenda s najviše tzv. ružnih, odnosno 'djedovih' tenisica na tržištu. Među najtraženijim modelima New Balancea sad su već kultne tenisice koje nose brojeve 990, 530, 550, 574... No stručnjaci za to područje iz francuskog Courira navode još jedan model - 1906 - te poručuju da će idućih mjeseci biti nikad popularniji.

Opisuju ga kao tenisice inspirirane retro stilovima iz 2000-ih te kao pravi spoj elegancije i originalnosti. Izgled ovog modela ističe se i detaljem na slovu 'N', koji dolazi u različitim bojama, te objašnjavaju da 1906 jamči aktualne i mladenačke stajlinge koji ne prolaze nezapaženo.

U svakom slučaju, na društvenim mrežama u ovom trenutku nezaustavljivo raste popularnost tenisica New Balance, a jedan od razloga, uz zanimljiv retro dizajn, njihova je iznimna udobnost. Drugi razlog mogla bi biti činjenica da su dostupne u najrazličitijim kombinacijama, pa ih tako Courir prodaje u sedam boja.

Kako ih nositi? Kombinirajte ih s udobnim trapericama ravnih nogavica, joggericama, tajicama, lepršavim haljinama, denim suknjama, kargo hlačama...