NINA I IAN

Par iz 'Vampirskih dnevnika' skupa i za blagdane

14.12.2012 u 11:32

Bionic
Reading

Zvjezdani par iz popularne serije 'Vampirski dnevnici' zaljubljeniji je no ikada

Cvate ljubav koja se dogodila na setu omiljene vampirske teen serije!

Nina Dobrev (23), koja u 'Vampirskim dnevnicima' glumi Elenu, i njezin dragi, Ian Somerhalder (34), ne odvajaju se jedno od drugoga. Kako saznaju neki mediji, mladi glumci proslavit će i božićne blagdane skupa.

'Nina i Ian su Dan zahvalnosti proveli s Ianovom obitelji u Louisiani i bilo im je savršeno. Sad se vesele zajedničkom druženju za Božić', rekao je jedan izvor.

Inače, mladi par za vrijeme snimanja 'Vampirskih dnevnika' živi zajedno u Atlanti, a kako kažu dobro upućeni izvori, njihova veza je sve ozbiljnija i jača.
 
Paparazzi su ih nedavno 'ulovili' dok su uživali u kupnji darova za svoje najbliže.
 
Nina je u jednom intervjuu otkrila čime je neki dečko može osvojiti: 'Bitno mi je da me može nasmijati i da je pozitivna osoba. '

Lijepa je brineta, inače Kanađanka bugarskih korijena, prije bila uvjerena da nikad neće biti u vezi s kolegom s posla. Čak je dala takvu izjavu za Seventeen prije dvije godine.

'Da, to sam zbilja tada mislila. No nikad ne recite nikad. Tada sam bila usmjerena samo na karijeru. Ipak, neke stvari kao da su vam suđene iako uporno bježite od njih ili ih potiskujete, što sam ja radila', kroz smijeh je kazala ova zgodna glumica zarazna osmijeha.