ZVIJEZDA U STRAHU

Što to užasava Justina Biebera?

29.10.2012 u 16:43

Bionic
Reading

Iako je zbog prirode svoga posla stalno na putu, teen zvijezdu užasava letenje avionom

Osamnaestogodišnji miljenik tinejdžerica širom svijeta kaže da ga najviše brine to da kad se nađe u avionu, više nema kontrolu nad onime što se događa.

'U posljednje me vrijeme se nelagodno osjećam kad moram putovati avionom. Srce mi počne jako lupati i osjećam neku nelagodu. I taj čudni zvuk me muči. Ljudi znaju reći da je veća mogućnost da stradate u prometnoj nesreći, ali možda ako putujete nekoliko puta godišnje avionom. Ja sam za razliku od njih stalno u avionu. Stalno imam osjećaj da riskiram život', rekao je Biebs. 

Nedavno se pak pojavio trač da je Selena Gomez (18) s Justinom Bieberom samo zbog interesa.

'Ljubavna veza Justina i Selene je samo dobar marketinški trik! Ona je Justinom samo zato što je procijenila da će joj to koristiti u karijeri. Justin je zaljubljen u Selenu i ona je zbilja njegova prva velika ljubav. Sel je to više poslovni projekt, jer misli da joj je to korisno za imidž. Njih dvoje zajedno su zlata vrijedni. Selenin tim zna da je Biebs u ovom trenutku najpopularnija mlada zvijezda i itekako su svjesni da to pozitivno utječe i na Selenin status. No ako Justin 'padne', i Selena odlazi s njime', rekao je jedan izvor.

Inače, Selena je svoj glas posudila i u animiranom filmu 'Hotel Transilvanija' koji stiže u naša kina 8. studenoga.