U DOBROM DRUŠTVU

Vanessa voli glazbene festivale

13.08.2012 u 16:03

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens voli obilaziti glazbene festivale. To je obznanila i na svojoj službenoj stranici na Facebooku objavivši par slika na kojima vidno uživa u festivalskom zanosu

Dvadesettrogodišnja glumica svoje rijetke slobodne dane voli provoditi u krugu prijatelja na nekom od ljetnih glazbenih festivala. Ovaj put, Vanessa se odlučila za glazbeni festival Outside Lands koji se održavao u San Franciscu tijekom vikenda.

I na odmoru Vanessa ne zapostavlja svoje fanove, tako je sa svima njima podijelila fotke kojima pokazuje kako uistinu uživa u nastupima zvijezda poput Norah Jones i Skrillexa

'Uzbuđena što sam na Outside Landsu. Jedva čekam pogledati nastupe Skrillexa i Norah Jones i mnogih drugih', veselo je prokomentirala Vanessa.

U društvu svog odabranika Austina Butlera i prijateljica, Vanessa je pokazala i svoj festivalski outfit koji se sjajno uklopio u atmosferu ovog glazbenog događaja.

Iako se čini kako Vanessa sa svojim dečkom više voli provoditi vrijeme u društvu prijatelja, viđeni su kako razmjenjuje nježnosti daleko od očiju bliskih ljudi u lokalnom kafiću nedaleko od glazbenog festivala.