JENNIFER LAWRENCE:

Nečija tragedija danas je nekima zabava

22.03.2012 u 12:02

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence (21) ovih je dana u središtu pozornosti medija zahvaljujući ulozi odvažne Katniss Everdeen u filmu 'Igre gladi' koji je ovoga tjedna stigao i u domaća kina

U tom se filmu, čija je radnja smještena u ne toliko daleku budućnost u kojoj SAD više ne postoji, tinejdžeri se u Panemu bore do smrti, a gledatelji to prate kao reality show.

'Postali smo opsjednuti time da promatramo nečiji život. Neke ljude danas zabavlja nečija tragedija. Mnogi bi napravili sve za slavu, to je danas, nažalost, nešto sasvim normalno', rekla je ova američka glumica. Dodala je da je s velikim oduševljenjem prihvatila ulogu u 'Igrama gladi'.

'Prije svega, Katniss je vrlo snažna djevojka. Pomalo je slična i mom liku iz filma 'Zimska kost'. Obje su odlučne i hrabre. Uloga Katniss je bila vrlo fizički zahtjevna, no nije mi to bilo teško odigrati. Zaradila sam samo nekoliko ogrebotina i masnica', kaže Jennifer.

Iako glumi u hit filmovima poput X-Men:Prva generacija i Igre gladi, glumica kaže da neće odustati od malih, nezavisnih filmova.

'Zbog indie filmova sam i ušla u ovaj posao. To je moja velika ljubav. No nadam se da ću uspjeti izbalansirati te angažmane u budućnosti', izjavila je Jennifer Lawrence.