Teen JUSTIN BIEBER:

Dojadilo mi je skrivati vezu sa Selenom

  • Autor: E. K.
  • 20.3.2012 14:37:32
  • 20.3.2012 13:13:33

Justin Bieber (18) već je neko vrijeme na krilima ljubavi. Iako su na početku on i Selena Gomez skrivali vezu, teen superstar kaže da mu se čini kako više nema smisla

'Nema nikakve šanse da uspijete skrivati da ste u vezi od medija i paparazza. Na neki način to nije u redu ni prema samom sebi ni prema osobi s kojom ste. Prije smo se krili, no shvatili smo da to nema više nikakva smisla. Ispada da se cijelo vrijeme samo skrivate od svih. Mislim da to nije normalno ni zdravu za vezu. Ali to je u opisu moga posla. Iako priznajem da me takve stvari znaju prilično iznervirati, npr. kad sam umoran i želim se samo dobro naspavati', kaže Justin Bieber.

Dodao je da je jako puno uložio u svoj posao te da mu je glazba sve. Kaže da je veliki perfekcionist te da ulaže cijeloga sebe u posao.

'Ne vidim smisao svega ovoga ako niste najbolji. Ne želim biti samo jedan u nizu pjevača. Želim ostaviti trag', rekao je Justin.

Inače, 26. ožujka bit će objavljen novi Justinov singl 'Boyfriend', autora i producenta Mikea Posnera, opisan kao vrhunski hip hop koji će zatvoriti usta svim hejterima.

Posner koji ga je napisao i producirao uvjeren je da će ta stvar biti novi veliki hit. 
 

 
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više