SVE JE OZBILJNIJE

Blake Lively upoznala novog dečka s obitelji

08.12.2011 u 10:45

Bionic
Reading

Čini se da veza Blake Lively ('Tračerica') i glumca Ryana Reynoldsa, bivšeg supruga Scarlett Johansson, ulazi u novu fazu

Atraktivna glumica koju znamo kao razmaženu bogatašicu Serenu van der Woodsen iz 'Tračerice' upoznala je svog novog dečka sa svojom obitelji.

'Blake bi se voljela skrasiti, no svjesna je da je Ryan ne tako davno izašao iz braka. Oboje su se jako zagrijali jedno za drugo, no oprezni su', kazao je jedan izvor.

Ryan se nakon dvije godine razveo sa Scarlett, a Blake je nakon što je prekinula trogodišnju vezu s kolegom iz 'Tračerice', Pennom Badgleyjem (Dan), počela strastvenu vezu s Leonardom DiCaprijem, no njihova ljubav je potrajala svega nekoliko mjeseci. Neuhvatljivi Leo već se skrasio s novom manekenkom, a razlog je navodno to što je Blake priželjkivala vjenčanje. Prema nekim izvorima, Leova majka Irmelin nije bila nimalo impresionirana mladom glumicom te je savjetovala Leu da prekinu, a on je odmah poslušao mamin savjet.

Prema nekim dobro upućenim izvorima, Scarlett je bijesna što je Ryan sad s Blake.

'Scarlett Johansson ne može podnijeti činjenicu da je Ryan s Blake. On bi joj možda sve oprostio jer je bio ludo zaljubljen u Scarlett, no kad je saznao da se nakon njihova prekida spetljala sa Seanom Pennom, dotuklo ga je. Scarlett za njega više ne postoji', rekao je taj izvor.