ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Modni profil horoskopskog znaka - Škorpion

02.11.2011 u 14:48

Bionic
Reading

Ušli smo u vladavinu tajanstvenih i strastvenih Škorpiona koja će potrajati do 22. studenoga. Otkrivamo sve o njihovom modnom stilu

Element tog znaka je voda, a osobe rođene u tom znaku otvorene su za nove ideje, maštovite su, inteligentne, hrabre i dominantne na svakom polju.

Škorpioni vole izazove i početke, a takav je i njihov modni stil, pomalo nepredvidljiv, ali uvijek vrlo upečatljiv.

I slavna Anna Wintour, urednica Voguea, rođena upravo u ovom astro znaku, već godinama suvereno diktira modne trendove.

Pripadnici ovog znaka ne drže osobito do modnih diktata, dapače, podsmjehuju se onima koji slijepo slijede modu. Često svojom odjećom iskazuju i neki bunt, a u pravilu vole odjeću tamnijih boja.

Pripadnici ovoga znaka privlače pozornost gdje god da se pojave! Za njih je odijevanje moćno oruđe zavođenja – vole izazovnu, seksi odjeću koja ne može proći nezapaženo. Njihov stil je vrlo odvažan - vole nositi i korzete ili odjeću od kože, a odjećom itekako znaju naglasiti svoje atribute.

Škorpionka je i nova glumačka nada Emma Stone (rođena 6. studenoga 1988) koja je ovoga ljeta pobrala riječi hvale modnih kritičara zbog čestih pojavljivanja u besprijekornim izdanjima na crvenom tepihu.

'Emma nosi visoku modu s lakoćom. Njezin make-up i frizura su uvijek dotjerani. Izgleda savršeno', izjavio je Brad Goreski, poznati stilist slavnih.

Mlada glumica kaže da ukoliko za svečane prilike odaberete nešto u crvenoj ili crnoj boji, nikada nećete pogriješiti. Njezin je modni izbor klasičan, no uvijek s nekim simpatičnim detaljem koji daje onaj završni pečat odjevnoj kombinaciji. Emma voli i sakoe i jakne s naglašenim strukom jer izdužuju figuru.

Škorpioni obožavaju crnu boju, ali i tamnocrvenu ili tamnoplavu. Kad pronađu nešto što im se sviđa pripadnici ovoga znaka u stanju su nabaviti i po nekoliko istih odjevnih predmeta. Pripadnice su posebno slabe na čizme i u stanju su nemilice gomilati omiljenu im obuću.

I pjevačica Katy Perry je rođena u znaku Škorpiona

Kad je riječ o frizurama, vole isprobavati najnovije trendove i može ih se vidjeti i s najluđim bojama i stilovima.

Pripadnici ovoga znaka biraju snažne mirise pomalo mističnog karaktera, te one kvalitetne i koji dugo ostaju na koži. Obično se radi o teškim i slatkim mirisima koje kad nanesu, mogu ih osjetiti svi u promjeru od više metara. Zbog svega toga, Škorpioni i Škorpionke su vrlo zahtjevni kad kupuju parfem. Koji put posegnu za nekim neobičnim mirisom drveća i to obično ako je nepoznato, tajanstveno, ali svakako opojno za svačiji nos. Vole druge omamiti, kako pojavom, tako i mirisom.

Najbolje se slaže s: Ribama i Rakovima
Najmanje se slaže s: Vodenjacima i Blizancima
Najviše ga privlače: Bikovi
Voli: istinu, biti u pravu, zadirkivanje, odane prijatelje
Ne voli: odavanje tajni, nepoštenje, pasivne ljude
Element: voda

Slavni Škorpioni:Emma Stone, Rachel McAdams, Kevin Jonas, Scarlett Johansson, Katy Perry, Oli Sykes (Bring Me The Horizon), Anne Hathaway, Matthew McConaughey, Demi Moore, David Schwimmer, Leonardo DiCaprio, Julia Roberts, Ryan Reynolds, Nicolette Sheridan, Joaquin Phoenix, Ciara, Sean 'Puffy' Combs, Nelly te Kelly i Jack Osbourne, djeca legendarnog Ozzyja Osbournea.