EMMA STONE:

Roditelji mi ne bi dopustili da se razuzdam kao Lohanica

12.10.2011 u 13:06

Bionic
Reading

Emma Stone (22), lijepa glumica koja je za svoju ulogu u filmu 'The Help' zaradila brojne pohvale, priznaje da uživa u trenutačnoj popularnosti, no kaže da joj roditelji nikad ne bi dopustili da skrene s puta i postane problematična poput Lindsay Lohan

Iako joj godi pozornost medija, Emma kaže da nikad ne bi mogla krenuti krivim putem i postati problematična poput Lindsay Lohan koja se od mlade glumice koja je obećavala pretvorila u kraljicu skandala.

'Moji roditelji s kojima su super slažem mi takvo što nikada ne bi oprostili. Imam njihovu veliku podršku i bila bih luda kad bih sve to upropastila', rekla je Emma.

Zgodna glumica koja se proslavila pametnim komedijama za mlade 'Superbad' i 'Cura na lošem glasu' priznaje da joj se sviđa biti u središtu pozornosti medija, no kaže da zna da to neće dugo potrajati.

'Naravno da sam jako sretna i zahvalna zbog svega što mi se događa. Isto tako, svjesna sam da to ne može dugo trajati. Ako me ponese uspjeh, samo si kažem: 'Zlato, znaš da to neće uvijek biti tako!' I odmah se spustim na zemlju. Tako me slava neće moći pokvariti', kaže ova simpatična zvijezda za koju se priča da je osvojila srce kolege sa seta 'Spidermana' Andrewa Garfielda ('Društvena mreža').

Lijepa Emma nekad je bila u vezi i s Kieranom Culkinom, bratom slavnog Macaulayja Culkina, nekadašnje velike dječje zvijezde.