Teen NE SKRIVA SVOJU LJUBAV

Daniel u vezi sa slikarevom kćeri

  • Autor: tportal.hr
  • 20.8.2011 9:25:00
  • 20.8.2011 9:00:00

Daniel Radcliffe hoda s kćeri slikara i dekoratera

Zvijezda Harryja Pottera viđena je ponovno sa svojom djevokom iz prošlosti. Daniel je nekoliko godina hodao s asistenticom producenta, sadašnjom curom Rosanne Coker, nakon susreta na setu filma 'Harry Potter i Princ Miješane Krvi' 2007. godine.

Otac nove-stare Danielove djevojke imena Malcolm, koji ima dekoraterski biznis, izjavio je da je oduševljen dečkom svoje kćeri. Malcolm Daniela smatra dragim dečkom.

'Ne želim previše komentirati njihovu vezu. Volio bih kad bi njihova veza prolazila u medijskoj tišini', izjavio je Malcolm.

'Rosanne je radila na zadnja tri filma iz ciklusa filmova o Harryju Potteru, pa se Daniel i Rosanne znaju poprilično dobro. Daniel i Rosanne hodaju već neko vrijeme, no svoju vezu su vješto skrivali od medija. Upoznao sam Daniela i sve što mogu reći za njega je pozitivno. Uistinu sam sretan zbog Rosanne sve dok je i ona sama sretna', priznaje Rosannein otac.

Malcolm je također otkrio da Daniel tretira njegovu kćer s velikim poštovanjem i smatra ga savršenim dečkom, no nije siguran na koji će se način njihova veza odvijati u budućnosti.

'Svjestan sam da je život koji oni vode daleko od normalnoga. Zajedno se uistinu zabavljaju. Što drugo mogu reći? Ne mogu predvidjeti budućnost i s potpunom sigurnošću reći na koji će se način njihova veza odvijati. Rosanne i dalje živi u Londonu, dok je Daniel trenutno u New Yorku, no Rosanne želi biti sigurna da će nastaviti svoju karijeru i želi postići sve što je namjeravala', priznaje Malcolm.

Daniel je prije Rosanne bio u vezi s irskom glumicom Laurom O' Toole i nedavno je bio povezivan sa Olive Uniacke.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više