ŽENSKI RAZGOVORI

Prepoznaj znakove koji govore da se ohladio

25.06.2011 u 13:04

Bionic
Reading

Kad smo u nekoga zaljubljeni, nije lako prihvatiti činjenicu da toj osobi više nije stalo do nas. Premda se čini da se ti signali koji ukazuju na bliži kraj mogu jednostavno prepoznati, često to i nije tako jer su mnogi skloni samozavaravanju

Zato dobro razmisli o sljedećim pokazateljima, jer dečko sigurno nije zainteresiran ako

1. Ne uzvraća tvoje pozive 
Naravno, ne trebaju samo dečki biti ti koji će držati sve konce u rukama i uvijek preuzeti inicijativu. No od dečka se ipak očekuje da te naziva i preuzima inicijativu. Ako ste već zajedno ili je vaša veza tek na samim počecima, a on se uopće ne javlja, ne moraš previše mozgati zašto je to tako jer odgovor je u tome da mu – jednostavno nije stalo.

2. Često ima izgovore za neviđanje s tobom 
Kad se trebate vidjeti, on ili ima trening, ili mora nekud sa starcima ili odjednom mora pospremiti cijeli stan. On možda zbilja ima puno obaveza, no zaljubljen dečko bi već našao načina (vremena) da se ipak vidi s tobom. Ako ti izgovori traju predugo i čini se da im nema kraja, vjerojatno ti dečko želi najaviti – kraj – ali ti nema snage to sam reći.

3. Laže ili je neiskren prema tebi 
Povjerenje i iskrenost temelj su svake dobre veze. Ako netko nema potrebu povjeravati se ili biti iskren prema drugoj osobi u vezi, znači da u nju jednostavno više nema povjerenja. Laže ti ili ti se jednostavno više ne povjerava, to znači da u tebi više ne vidi ono što je nekad vidio.

4. Upucava se drugim curama 
Zaljubljen dečko nema potrebu, barem ne svjesno, flertovati s drugim curama. Razmisli je li to doista tako ili se to samo tebi čini? Ako si sigurna da očito flertuje s drugim curama, i to tebi pred nosom, vjerojatno te ne želi napraviti ljubomornom (jer to je više taktika koju primjenjuju cure), već njegovi osjećaji prema tebi više nisu jaki kao što su bili.

5. Ne upoznaje te sa svojim frendovima
Dečki znaju biti sramežljivi pred svojim frendovima kad su u pitanju cure. Dok će cura priznati svojim najboljim prijateljicama nešto poput: 'Obožavam ga i sve bih za njega učinila! Tako sam sretna', dečko će pred svojim frendovima vjerojatno reći: 'Da, zajedno smo, OK je.' Isto tako, možda će se sramiti pred frendovima službeno te predstavljati ili izmjenjivati nježnosti. No ako te ne predstavlja ni svojim najboljim frendovima, nešto ne štima!

6. Ne pokazuje interes za tvoje privatne stvari i probleme
Ako ga odjednom nije briga za to što je tvoj pas upravo pobrao neku bolest krpelja ili ti je baka završila u bolnici, očito je da mu nije stalo ni do tebe.

7. Više mu se ne sviđaju tvoji stavovi 
Dok se prije divio, primjerice tvojoj brizi za napuštene životinje, odjednom ti govori da se opterećuješ glupostima. Tvoji ga stavovi nerviraju i vaši ga razgovori umaraju? Dečko te sada više vidi kao prijateljicu nego kao svoju ljubljenu!