HRABRA POPUT HE-MANA

Povijesna odluka Sydney Ladd

11.02.2016 u 12:45

Bionic
Reading

Ova seksi 21-godišnjakinja dolazi iz ugledne familije – njeno obiteljsko stablo krcato je političarima, univerzitetskim profesorima, guvernerima i zastupnicima u američkom Kongresu

Na zidu dnevne sobe obiteljskog doma Sydney Ladd, taman iznad jedaćeg stola, visio je grafički prikaz golemog obiteljskog stabla familije Ladd. Mala Sydney je godine provodila buljeći u tu fascinantnu shemu pitajući se tko su pobogu svi ti nepoznati ljudi.

Tek je u tinejdžerskim godinama doznala da su većina njenih predaka bile face u osamnaestom i devetnaestom stoljeću. Primjerice, Herbert W. Ladd bio je guverner Rhode Islanda, William S. Ladd ugledni portlandski političar, Edwin F. Ladd senator u Kongresu koji je predstavljao Južnu Dakotu, George Trumbull Ladd poznati američki filozof, a William Ladd bio je devetnaestostoljetni antiratni aktivist.

Zamislite samo kako se glupo osjećala mala Sydney kad je svojim roditeljima obznanila da se seli u L.A. i da želi postati manekenka! Srećom je PJ Ladd, njen bratić u četvrtom koljenu, poznati skejter, tako da ona ipak nije jedina crna ovca u obitelji. Supermenov tim joj poručuje: samo hrabro naprijed Sydney!

Sup. What are you guys doing for Super Bowl weekend?

A photo posted by @sydneyladd on

Thank you @victoriassecret semi annual sale for taking up half my day ??

A photo posted by @sydneyladd on

Own your mistakes and don't make excuses. The bullshit dance is transparent and revealing.

A photo posted by @sydneyladd on