Detalji članka SUMRAKOMANIJA

U DOMAĆIM KINIMA

Novi nastavak sage 'Sumrak' oborio sve rekorde

Distributeri trljaju ruke! Dosad je prodano 2440 ulaznica za ponoćnu pretpremijeru sage 'Sumrak', 'Praskozorje, 1. dio' u kinima CineStar

Vjenčanje godine zaintrigiralo je domaće filmoljupce! Ne, ne radi se o kraljevskom vjenčanju Williama i Kate, već o vampirskom vjenčanju Belle i Edwarda.

Proslava u Forksu bila je romantična i lijepa, a ona održana u CineStaru Zagreb na premijeri filma podsjećala je na gužvu s najluđih rock koncerata. 

Koliko su obožavatelji sage 'Sumrak' željno iščekivali ovaj nastavak, dokazuje gromoglasan pljesak koji se orio iz prepunih kinodvorana CineStara diljem Hrvatske kada su na velikim platnima zablistala lica omiljenih nam likova: Belle, Edwarda i Jacoba.

Dokaz tome je 40.155 ljudi koji su samo u jednom danu kliknuli na internetske stranice CineStara da bi rezervirali karte, pogledali foršpan ili fotografije iz filma, što je rekordna posjeta CineStarove stranice dosad.

'Sumrakomanija na MAXtv-u': ovoga vikenda na MAXtv-u pogledajte sva tri nastavka sage 'Sumrak' i zanimljive dokumentarce 'Odredište Forks' i 'Sumrak u Forksu'. Više saznajte OVDJE

 
 
Sve o temi: praskozorje | saga sumrak