NATAŠA JANJIĆ I NEVIO MARASOVIĆ

Vrijeme je za posve drugačiju ljubavnu priču

17.11.2016 u 19:51

Bionic
Reading

Sinoć je na Zagreb film festivalu održana svečana zagrebačka premijera novog filma Nevija Marasovića, noir trilera 'Goran' u kojem glavne uloge tumače Frano Dijak, Janko Popović Volarić, Goran Bogdan i Nataša Janjić. Riječ je o neobičnoj ljubavnoj priči zametenoj snijegom koja će publiku ostaviti bez riječi

Sniman je dvije godine, a jednako dugo vremena trebalo je da ga napokon vidi i zagrebačka publika. Riječ je o psihološkom trileru 'Goran' čiju režiju potpisuje Nevio Marasović, a scenarij Norvežanin Gjermund Gisvold. Radnja filma odvija se u snijegom prekrivenom Gorskom kotaru, film ima mračan skandinavski štih, Franjo Dijak je već zaredao nagrade za portret glavnog junaka, a gole fotografije iz filma Janka Popovića Volarića zaintrigirale su i one do kojih vijest o Marasovićevom 'Goranu' nije stigla posljednjih mjeseci.

Jučerašnjoj premijeri prisustvovali su mnogi glumci iz filma, Franjo Dijak, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić te Goran Bogdan. Od siječnja, kad 'Goran' stiže u hrvatska kina, Natašu ćemo moći vidjeti u ulozi slijepe supruge glavnog junaka kojeg je utjelovio Franjo Dijak.

'U Goranovom životu naoko sve štima. Ima predivnu ženu, dane provodi s najboljim prijateljem, gradeći saunu, gledajući stare filmove. Žive u malom idiličnom mjestu. I onda jedan događaj, objava njegove žene da je trudna, otvara Pandorinu kutiju ljubomore, iz koje onda izlazi niz tragičnih događaja s kojima se Goran ne zna racionalno nositi i sve završava prolijevanjem krvi i bijegom u vlastiti svijet u glavi. Sve zbog ljubavi. Možda bismo Gorana mogli nazvati antijunakom', ispričao je za tportal Dijak prije nekoliko mjeseci.


Ekipa filma 'Goran' na premijeri na ZFF-u