NAJMOĆNIJA OBITELJ

Istražili smo tko je tko u obitelji Donalda Trumpa

13.11.2016 u 10:23

Bionic
Reading

U Bijelu kuću uskoro će se useliti mnogobrojna obitelj Trump. Novi predsjednik Sjedinjenih Američkih Država pakira kofere sa suprugom Melanijom i desetogodišnjim sinom Barronom. Osim njih, spremna su njegova ostala djeca - Donald Jr., Ivanka, Eric i Tiffany - sa svojim partnerima i djecom. Jedno je sigurno, tišine u Bijeloj kući neće biti

Američka, ali i svjetska javnost, secira detalje iz obitelji i života novoizabranog predsjednika Sjedinjenih Američkih DržavaDonaldaTrumpa. Stoga je mnogobrojna obitelj, budući da iza sebe ima dva propala braka, a onaj s Melanijom Trump još je aktualan, itekako plodno tlo za novinske teme. Kako ih je mnogo, bio bi red da ih i upoznate sve po redu.


Obitelj Trump: Tiffany, Donald Jr., Melania, Donald, Ivanka i Eric

New Hampshire ????

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

Braća i sestre sa svojim partnerima

Donald Trump

Iz braka s bivšom Miss ČehoslovačkeIvanom Trump Donald ima troje djece, kćerku Ivanku te sinove Donalda Jr. i Erica. 38-godišnji Donald Trump Jr. njihovo je najstarije dijete, a izuzetno je vezan uz oca, čije ime nosi, stoga ne čudi da je bio izrazito aktivan tijekom predsjedničke kampanje. Kao i svi u obitelji Trump, zaposlen je u Trump Organizationu, a pojavljivao se i u Trumpovom reality showu'Pripravnik'. Tijekom kampanje objavio je na Twitteru fotografiju na kojoj je usporedio izbjeglice iz Sirije s bombonima Skittles i zbog toga dobio negativan publicitet. Sa suprugom, manekenkom Vanessom Kay Haydon ima petero djece.

Just voted with the family. Awesome experience! #MAGA #trump #trumppence #trump2016 #makeamericagreatagain

Fotografiju objavljuje Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

Donald Trump Jr. sa suprugom i njihovo petero djece

This is why we are fighting so hard. For that next generation, the ones who will inherit the mess created by career politicians. Whether its insurmountable debt, a crumbling infrastructure, or all of our other problems our kids will have to fix it because political insiders (the "elite") clearly can't do it. The political class in DC has failed us (both sides) time and time again and given us false promise after false promise all while getting themselves and their cronies rich. Well it's time to start fighting for the hardworking men and women of this country and not the elite. That's why @realdonaldtrump is doing this. He didn't need to take this on, but he is doing it because he loves this country and he loves the American dream. A dream which has been outsourced to other countries. People outside the US, many of whom hate us, our values, our religion, and our freedom, are living the American Dream, your American Dream, while good Americans haven't seen an effective pay raise in 2 decades. It's time to get someone in the White House who has the guts, ability and the resolve to say enough is enough. Someone who isn't owned by the system and the special interests. Let's end the years of lies, deceit, and corruption and break up the DC cartel once and for all. Let's #draintheswamp and send the message loud and clear to #Washington that #enoughisenough. #trump2016 #trump #makeamericagreatagain #maga #vote

Fotografiju objavljuje Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)


Ivanka Trump

U principu, javnosti je najpoznatija 35-godišnja Ivanka, na koju je i sam Trump najviše ponosan te ju često spominje kao uspješnu i lijepu poslovnu ženu, jednako uspješnu majku troje djece. Koliko mu Ivanka znači, dovoljno govori to da ju je postavio na mjesto potpredsjednice njegove tvrtke. Nekadašnja manekenka okrenula se biznisu te je i sama pokrenula nekoliko svojih tvrtki, poput one koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom odjeće te druge koja dizajnira nakit. Sebe u javnosti predstavlja kao odvjetnicu za ženska prava, a zanimljivo je kako je udajom za JaredaKushnera, s kojim ima troje djece - Arabellu Rose Josepha Fredericka i Theodora Jamesa - promijenila vjeru i postala židovka.

Such a surreal moment to vote for my father for President of the United States. ???? #ElectionDay #MAGA #Voted

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom i najstarijom kćerkom Arabellom Rose

Home Sweet Home! Nothing better than returning to these 3 little ??'s!

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ivanka je uspješna poslovna žena, ali i sretna majka troje djece

Eric Trump

32-godišnjeg Erica Trumpa otac je puno više gurao u svoju političku kampanju, pa je i on sam držao mnogobrojne televizijske govore, davao intervjue i slično. Kao i njegova braća i sestre, ima jednu od rukovodećih pozicija u tvrtki Trump Organization. Zanimljivo je kako je njegova dobrotvorna udruga, The Eric Trump Foundation, bila pod istragom zbog donacija tijekom kampanje. Zajedno s bratom pod udarom je kritika i napada prijatelja životinja zbog svoje ljubavi prema lovu na leoparde i krokodile. Optužen je i da je prekršio zakon na sam dan izbora, kada je na Twitteru objavio fotografiju listića. U braku je već dvije godine s Larom Yunaskom

Amazing that our anniversary is also Election Day! Happy anniversary @laraleatrump ????????

Fotografiju objavljuje Eric F. Trump (@erictrump)

U dvogodišnjem je braku s Larom Yunaskom, a godišnjica braka bila im je na sam dan izbora

We took #CharlieDog to see the #WhiteHouse today ????

Fotografiju objavljuje Eric F. Trump (@erictrump)

Bračni par snimio se ispred Bijele kuće davno prije negoli se znalo da će Trump pobijediti

Tiffany Trump

Iz braka s Marlom Maples Donald Trump ima 23-godišnju kćer Tiffany Ariannu, koja je, za razliku od troje starije djece, odrastala daleko od NewYorka, u Los Angelesu s majkom. Tijekom godina o njoj se najmanje znalo, no kada joj je otac započeo predsjedničku kampanju, postala mu je velika potpora. Nedavno je diplomirala na fakultetu u Pennsylvaniji i pokušala se baviti pop glazbom, a iznimno je popularna na Instagramu, na kojem ima gotovo 400 tisuća pratitelja.

We had such an amazing time yesterday visiting MI, VA, & NH #GOTV

Fotografiju objavljuje Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Kao i ostala Trumpova djeca, i Tiffany je bila izuzetno aktivna tijekom kampanje

Tiffany se tek tijekom kampanje zbližila s ocem, braćom i sestrama

Barron Trump

Najmlađi od sve djece desetogodišnji je Barron, kojeg je Trump dobio s prvom damom Melanijom Trump. O njemu se ne zna puno jer je, otkako se rodio, Melanija pokušavala donekle zadržati privatnost. Zna se da ga otac naziva 'mali Donald' te da otac i sin često znaju zajedno igrati golf. Najveći je mezimac cijele obitelji Trump.

Happy 10th birthday to my little brother! ????

Fotografiju objavljuje Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Desetogodišnji Barron sa svojim starijim polusestrama i polubraćom