NAKON NOĆI U PRITVORU

Grdović uskoro na slobodi i već sutra planira pjevati

27.07.2016 u 17:37

Bionic
Reading

Mladen Grdović će tijekom popodneva, nakon kriminalističke obrade, biti pušten kući. Jučer ga je, naime, u popodnevnim satima privela policija zbog obiteljskog nasilja. Pjevač se već sutra vraća svojim poslovnim obavezama. Njegov posljednji incident javno je osudio Hamed Bangoura, nekadašnji televizijski voditelj i vlasnik modne agencije Midikken

'Kratko sam se čuo s Mladenom. Dobro se osjeća i čeka da ga danas puste kući. Vraća se svojim svakodnevnim obavezama. Već sutra nastupa u Trogiru u kuli Kamerlengo na festivalu Slavuji Kamerlenga Vinko Coce. Dan nakon toga smo u Trilju pa u Čakovcu', rekao nam je njegov menadžer Ljubo Šeperić.

Doznajemo kako pjevač nije nasrnuo na svoju suprugu, kako su pisali neki mediji, nego je samo došlo do male prepirke sa suprugom Brankicom koja je nakon toga pozvala policiju.

Mladenova je supruga Brankica tijekom 19 godina braka prešla preko mnogih njegovih pogrešaka. Za njega je izjavila da je veliko dijete i njezina beba koja ne nosi pelene pa će mu i ovog puta sigurno sve oprostiti.

Posljednji Grdovićev ispad odlučile su komentirati neke poznate osobe poput Hameda Bangoure.


Pjevač je sa svojom Brankicom u braku već 19 godina