SIENNA MILLER

Oporavak od životnih udaraca uz novu ljubav

18.07.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Britanska glumica potaknula je nagađanja o novom muškarcu u svom životu kad se na Wimbledonu dva puta pojavila u društvu redatelja Bennetta Millera kojeg je čvrsto držala za ruku na tribinama. Sienna i Benett surađivali su prije dvije godine na filmu 'Foxcatcher' koji je on režirao, a ona bila glavna glumica

Kao što je i sama nedavno priznala, protekla godina nije bila nimalo laka za Siennu Miller (34). Sve je počelo u srpnju prošle godine s prekidom od glumca Toma Sturrdgea s kojom ima kćerkicu Marlowe. Privatni problemi bili su i razlog pauze od snimanja filmova, a u tom razdoblju glumica je potražila i psihološku pomoć.

No čini se da je sad teško razdoblje iza nje, a jedan od razloga je i nova ljubav. Miller se u Wimbledonu pojavila u društvu redatelja Bennetta Millera (49) s kojim je prije dvije godine surađivala na filmu 'Foxcatcher'. Na tribinama fotografima nije promaklo njihova bliskost, a Sienna je svog pratitelja čvrsto držala za ruku. Sienna nije skidala osmijeh s lica.

Sienna je poznata po svom burnom ljubavnom životu, a jedan u nizu bio je i britanski glumac Jude Law. Bennett Miller prije dvije godine bio je u vezi s Ashley Olsen.

'Imam mozga u glavi, no nikad ga ne koristim kad su ljubavne odluke u pitanju. U mom slučaju to je prokletstvo i blaženstvo', našalila se jednom glumica na račun svojih brojnih ljubavnih razočaranja.

?? Boho mom ?? #siennamiller

A photo posted by Sienna Miller (@siennamiller1) on

Sienna s Tomom Sturridgeom (dole)  ima četverogodišnju kćer Marlowe

Tom e Sienna no Oscar! #tomsturridge #siennamiller #oscar #oscar2014 #academyawards

A photo posted by Tom Sturridge Brasil (@tomsturridgebr) on