JEDNA JE JUDIE DENCH

Za 81. rođendan glumica se nagradila tetovažom

02.07.2016 u 00:24

Bionic
Reading

Cijenjena britanska glumica nedavno je na jednoj humanitarnoj večeri pokazala svoju prvu tetovažu - 'Carpe Diem' koja je bila poklon njezine kćeri za 81. rođendan

Malo je stvari na ovom svijetu koje me mogu iznenaditi, rekla je jednom glumica Judie Dench. No, ona je ta koja je uvijek u stanju iznenaditi. Ovaj put to se dogodilo na gala večeri početkom lipnja kad su fotografi snimili zanimljivu tetovažu na njezinu zapešću - latinsku izreku 'Carpe Diem' (iskoristi dan).

'Moja kćerka Finty poklonila mi je tetovažu za moj 81. rođendan. Ona me jedina zna svojim poklonima ostaviti bez riječi', rekla je Dench britanskim novinarima. Glumica se nerijetko u svojim intervjuima zna našaliti na tuđi račun, a jednom prilikom je to napravila na račun poznatog američkog filmskog producenta Harveyja Weinstena kad je rekla da će njegovo ime tetovirati na svojoj stražnjici.

'Jednom za ručkom to sam mu spomenula, mislim da se nikad u životu nije posramio kao tad. No, možda bih stvarno trebala realizirati taj svoj naum pa da tek onda pošteno šokiram', kaže Judie.


Rukovanje s Earlom od Wessexa otkrilo je tetovažu