TOTALNA ISCRPLJENOST

Žanamari objavila fotku iz bolnice i sve zabrinula

29.04.2016 u 10:48

Bionic
Reading

Da katkada zaista nije lako uskladiti majčinske obaveze i karijeru, na svojoj koži je iskusila Žanamari Perčić. Pjevačica je zbog opće iscrpljenosti kolabirala te jučer završila u bolnici na infuziji, a to je najteže palo 11-mjesečnoj kćerkici Gabrieli

'Plavuša na dopustu. Pa me pitaju kako je biti mama i vratiti se glazbi. Jedna pjesma = dvije boce infuzije. Cheers (Živjeli)', napisala je pjevačica pored fotografije koju je objavila na Instagramu, na kojoj se vidi kako leži i prima infuziju.

'Sve je to posljedica nespavanja, iscrpljenosti organizma i pada imuniteta. I onda me i najmanja prehlada oborila', ispričala nam je Žanamari. Dodaje kako tjednima vuče upalu sinusa koja ne prolazi unatoč popijenim antibioticima i uzimanju pripravaka za podizanje imuniteta. Pokušava, kaže, jesti već dva dana, ali joj još ne uspijeva.

'Ne može te ništa podići ako godinu dana ne spavaš normalno', ističe pjevačica koja je  početkom svibnja prošle godine rodila djevojčicu Gabrielu u splitskoj bolnici. Malena je toliko vezana za mamu da je nitko ne može nahraniti osim nje.

'Jučer dok sam bila u bolnici, Gabica je jedva keks pojela. Nekako sam jedva došla doma i htjela je da nosim, a ja ni sebe još ne mogu nositi. Ali majčinska snaga unutra negdje proradi pa sam je uspjela nahraniti i napokon legla. Neke stvari je nemoguće izdržati a da vas tu i tamo ne spoje na infuziju', smije se Žanamari i dodaje kako većinu novopečenih mama muče slični problemi.

'Nitko ne zna što znači biti neispavan kao mlade mame', kaže. Sve je ipak lakše kad je uz nju njezin suprug, glazbenik i maneken Mario koji joj uvelike pomaže kada je u pitanju briga i odgoj kćeri.

Čim se Žanamari oporavi, čekaju je brojne poslovne obaveze. Već 6. svibnja ima svirku, a 22. svibnja gostuje na sajmu fitnesa u Osijeku. Nakon toga 26. svibnja očekuje je snimanje novog spota.

Plavuša na dopustu. Pa me pitaju kako je biti mama i vratiti se glazbi. Jedna pjesma = dvije boce infuzije... Cheers

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on

#ljubav ??

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Sat vremena nisam znala gdje mi je mama! #stress #mydearest #afterparty #porin #loveofmylife

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on

#blue #selfie #porin2016 @porinhr #myhubby #partytime

A photo posted by Žanamari Perčić (@zanamari) on