NEKAD MRGUD, A DANAS...

Evo kako je davnih dana izgledala splitska voditeljica

01.04.2015 u 11:23

Bionic
Reading

Uvijek dobro raspoložena voditeljica RTL televizije pred kamerama i iza njih, Marijana Batinić na svom se profilu na Facebooku prisjetila prvih dana djetinjstva u kojem joj fotografiranje nije bilo omiljeno

Danas kad je i sama postala mama, Splićanka Marijana Batinić sjetila se kakva je bila 'mala Mare' kao djevojčica. Njezin osmijeh i optimizam na malim ekranima već godinama uveseljavaju gledatelje, no kao dijete fotografiranje joj nije bilo omiljeno.

Tome svjedoči i fotografija koju je objavila na svom facebook-profilu potpisavši je - 'Nisam baš voljela fotografe'. Otkad je u veljači postala mama, Marijana ima pune ruke posla, no ne zaboravi na društvenim mrežama ostaviti neki svoj sočan komentar. Posljednjim se dotakla viška kilograma nakon porođaja i pritiska kojem su žene izložene, a nije zaboravila ni dati podršku kolegici Elizabeti Gojan.

Prve dane proljeća Marijana je iskoristila za posjet svojoj obitelji u Splitu, a nije se zaboravila pohvaliti i poklonom koji je malena Ena dobila od bake.

#beautifulgift #noona #myprecious #ena https://m.facebook.com/noona.cro

A photo posted by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on