NAGRADNJAČE

Poklanjamo Listerine Green Tea vodice za ispiranje usta

23.05.2016 u 13:05

Bionic
Reading

Za efikasno održavanje oralne higijene Listerine je lansirao novu vodicu za ispiranje usta - Green Tea - dokazano učinkovit proizvod za održavanje higijene usne šupljine, poznat po svom ugodnom okusu zelenog čaja, ali i po višestrukim pozitivnim utjecajima na cjelokupno zdravlje

Za blistav osmijeh i zdrave zube potrebno je ulagati cijeli život, ipak, bez obzira na uložen trud oko pravilne njege, zubi se svakodnevno susreću s brojnim neprijateljima poput hrane, pića i svakodnevnih navika koje u vrlo kratkom razdoblju mogu napraviti mnogo štete. Stoga, baš kao što to radimo s kožom i kosom, i zubima je potrebno posvetiti pažnju i njegu kako bismo ih održali zdravima.

Kako bi ljudima pomagao u borbi protiv karijesa i neugodnog zadaha ,Listerine je svoju već široku paletu proizvoda obogatio novim proizvodom koji će, zahvaljujući prirodnim sastojcima, zubima i usnoj šupljini podariti osjećaj dugotrajne svježine. Zeleni čaj, glavni sastojak ove vodice, i u svakodnevnoj upotrebi se tretira kao pripravak za 'uništavanje' lošeg daha. Naime, prepun je antioksidanata te uspješno može uništiti bakterije koje su se nastanile u usnoj šupljini, a osim što je poznat zbog svog ugodnog okusa i povezanosti s higijenom usne šupljine, višestruko djeluje na opće zdravlje: pozitivno utječe na metabolizam, umanjuje mogućnosti nastanka raka, smanjuje kolesterol, pomaže kod rješavanja srčanih i probavnih problema.

Sve blagodati prirodnog ekstrakta ovog vrijednog sastojka nalaze se u novoj Green Tea vodici za ispiranje usta iz obitelji Listerine , dokazano učinkovitom proizvodu koji prirodno pomaže u prevenciji karijesa. Inspiriran prije svega prirodom, Listerine Green Tea jača i štiti zube čak i u teško dostupnim područjima, a sve kako bi se spriječio glavni neprijatelj zdravih zubi i usne šupljine – karijes.
Prema različitim istraživanjima, četkanje zuba uklanja samo 75 posto bakterija, dok milijuni bakterija i dalje ostaju u našim ustima. Stoga, uključivanjeListerine Green Tea vodice za ispiranje usne šupljine u svakodnevnu dentalnu higijenu pomaže u pravilnom odražavanju zdravlja usne šupljine, ali i lijepog i zdravog izgleda. Također, uspješno se bori protiv bakterija i glavnih uzročnika plaka i problema s desnima, a za razliku od paste za zube s fluorom, Listerine Green Tea može doprijeti do vidljivih površina zubi, ali i do onih teško dostupnih.

Za održavanje pravilne oralne higijene, uz Listerine Green Tea, potrebno je samo nekoliko minuta na dan, a dobri rezultati pozitivno utječu na cjelokupno zdravlje, samo dva tjedna nakon početka korištenja. Glavni je cilj i razlog zbog kojeg je Listerine razvio ovu novu jedinstvenu formulu koja sadrži prirodni ekstrakt zelenog čaja, podariti vama i vašim zubima blistavost i zdrav izgled, ali i potrebnu dozu odvažnosti i samopouzdanja kako ne biste skidali osmijeh s lica.

Listerine daruje četvero čitatelja Listerine Green Tea vodicama za ispiranje usta, a dobitnici su Luna Bella Prebanda, Ljuba Alilović, Marina Markeš i Darko Skuliber iz Zagreba.
O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.