DORMIRIN SANJARICA

Saznajte što znače vaši snovi

26.02.2015 u 13:36

Bionic
Reading

PharmaS je predstavio Dormirin Sanjaricu, novu mobilnu aplikaciju pomoću koje je moguće u samo nekoliko koraka otkriti značenje vaših snova. Sanjarica se besplatno preuzima na pametne telefone, a aplikacija je prilagođena za iOS i Android operativne sustave. Značenje svoga sna zajedno s već poznatim Dormirin vizualom možete samo jednim klikom podijeliti i s vašim prijateljima na Facebooku.

Dormirn u većem i ekonomičnijem pakiranju

Dormirin, dodatak prehrani za miran san, od sada je dostupan u većem i ekonomičnijem pakiranju koje od sada sadrži 20 kapsula, dok sastav i kvaliteta ostaju isti. Dormirin je potpuno prirodni proizvod koji omogućuje brže uspavljivanje te miran i kvalitetan san, a originalna formula, uz melatonin, sadrži i ekstrakte korijena valerijane i lista matičnjaka, dobro poznate prirodne sastojke koji sinergijskim djelovanjem dodatno umiruju i omogućavaju cjelonoćni miran san.

Djelotvoran je saveznik i u borbi s jet lagom zahvaljujući melotoninu koji doprinosi ublažavanju subjektivnog osjećaja jet laga i regulaciji ciklusa sna. Ovaj inovativni proizvod je proizveden u Hrvatskoj prema najvišim standardima kvalitete, a zahvaljujući pažljivo biranim sastojcima ne izaziva navikavanje.