TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Posljednji tjedan darivanja je pred nama!

29.12.2014 u 08:54

Bionic
Reading

Danas možete osvojiti knjige, CD-e, kreme, poklon pakete, igračke i još mnogo toga!

Kako bismo nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika, a kako bi svi bili što sretniji omogućili smo vam da nam u formi za prijavu sugerirate koje nagrade biste željeli osvojiti (moguće više odgovora). Uzmite u obzir da odabir željenih nagrada ne garantira da ćete ih i osvojiti, ali tportal.hr će dati sve od sebe da vam ispuni želju!

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje koje ćemo objaviti ovdje u razdoblju od 11 do 12 sati!

Imena dobitnika objavit ćemo u utorak, 30. prosinca!

Apivita poklanja set za muškarce koji sadrži gel za tuširanje i šampon protiv ispadanja kose!

BODY TONIC GEL ZA TUŠIRANJE
Gel za tuširanje Body tonic sadrži 87% prirodnih sastojaka gdje:
•Sapunika i blage čestice za čišćenje nježno i dubinski čiste kožu.
•Ekstrakti zelenog čaja, propolisa i masline pružaju antioksidacijsku zaštitu.
•Bergamot i eukaliptus pružaju antiseptičko, antibakterijsko i dezinficirajuće djelovanje te istovremeno podižu raspoloženje.

PROPOLINE TONIK ŠAMPON PROZIV ISPADANJA KOSE ZA MUŠKARCE S RUŽMARINOM I LUPINOM
Činenica je da bogata i zdrava kosa poboljšava ne samo izgled već i raspoloženje. Za pravilnu njegegu kose Apivita daje učinkovito rješenje s 88% prirodnih sastojaka:
•Pomaže kod revitalizacije folikula kose, ojačava i hrani stanjenu kosu lupinom, ružmarinom, ginsengom, vitaminima, mineralima i elementima u tragovima.
•Čisti dubinski, bez iritacije tjemena, s blagim spojem tenzida i sapunike.
•Timijan, propolis i čajevac pomažu kod reguliranja masnoća.
•Bio-pamučni zaštitni sustav, ekskluzivna Apivitina inovacija, ojačava teksturu kose i poboljšava elastičnost, time stvarajući zaštitu od negativnih utjecaja iz okoliša.
•Idealan je kod sezonskog gubitka kose

Dr. Nola vam poklanja paket Dr. Nola for skin Xerosensa za lice

Dr. sc. Ivana Nola, dermatovenerologinja u zagrebačkoj Poliklinici Nola, nedavno je lansiranjem svoje linije za suhu i osjetljivu kožu dokazala kako dermatovenerologija za nju nije samo posao već i strast. DR NOLA for skin Xerosensa naziv je linije koju čini šest proizvoda za njegu suhe i osjetljive kože lica i tijela.
Svi proizvodi u liniji sadrže pomno odabrane sastojke koji djeluju protuupalno, umiruju kožu, vraćaju joj vlažnost te je čine glatkom i elastičnom.
Svih šest proizvoda linije DR NOLA for skin dermatološki je ispitano i mogu se kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske. Pakirani u nježnoj, profinjenoj bijeloj ambalaži, razlikuju se po jasno izraženim brojevima od 1 do 6.
Brojkom 1 označen je DR NOLA for skin sindet za umivanje lica koji čisti lice bez agresivnog djelovanja na kožu. Namijenjen je svakodnevnom umivanju suhe i osjetljive kože te na licu ostavlja osjećaj svježine. Proizvod je bez sapuna i parabena, sadrži mliječni protein koji, među ostalim, poboljšava elastičnost i tonus kože te pantenol koji hidratizira kožu, čini je mekšom i elastičnijom, djeluje umirujuće, protuupalno i antipruriginozno.
Brojkom 2 dr. sc. Ivana Nola označila je micelarnu otopinu namijenjenu svakodnevnom čišćenju kože lica te uklanjanju šminke s lica i područja oko očiju. DR NOLA for skin Xerosensa micelarna otopina sadrži hidrokompleks koji trenutno hidratizira kožu te utječe na vraćanje elastičnosti i fleksibilnosti rožnatog sloja kože. Proizvod sadrži 1% pantenola i nije ga potrebno ispirati nakon nanošenja.
DR NOLA for skin Xerosensa 3 dnevna krema, obogaćena UVA i UVB zaštitnim faktorom 15, čuva hidrolipidni sloj kože, povećava otpornost na nepovoljne učinke okoliša i može služiti kao podloga make-upu. Redovitom uporabom ove kreme ublažit ćete i prevenirati znakove starenja, smanjiti osjećaj suhoće, koža će biti mekša, sjajnija i zdravija.
Noćna krema nosi brojku 4, obogaćena je karite maslacem, kao i dnevna krema, te uljem noćurka, a obnavlja epidermis i regenerira kolagen. Uporabom DR NOLA for skin Xerosensa 4 noćne kreme poboljšat će se tekstura kože lica i održati prirodna vlažnost.
Obje kreme su bez parabena te osjetljivoj i suhoj koži pružaju potpunu njegu.

Epson vam poklanja adapter za punjenje smartphonea i strugač leda za auto

Epson vam pomaže da lakše prebrodite zimu u svom automobilu i van njega. Naša dodatna oprema uključuje adapter za punjenje pametnih uređaja te strugač za led. Uz to, s nama imate zajamčen najpovoljniji inkjet ispis te najbolji sliku u video projekcijama. I još mnogo toga...

Provjerite na www.epson.hr.

Konzum vam poklanja ManXtreme poklon paket

ManXtreme program namijenjen je muškarcima koji odabiru samo provjerene i kvalitetne proizvode za brijanje. Za savršeno brijanje i glatku kožu ManXtreme sarži jednokratne brijaće aparate, nježna sredstva za brijanje, ali i njegu i hidrataciju kože nakon brijanja.

Opustite se i priuštite sebi posebnu njegu uz asortiman Olea i ManXtreme proizvoda koji su dostupni u svim Konzum prodavaonicama.

Menart je pripremio dva CD-a grupe Široke ulice 'Bijesni Dylan'

Filip Komadina, Borna Ocvirk, Marko Balenović i Ivan Cottiero osnovali su Široke ulice krajem 2012. godine, a u samo par mjeseci napravili 10-ak autorskih pjesama, što im je bilo sasvim dovoljno da počnu harati zagrebačkim rock klubovima. Bez ijednog singla vani, zahvaljujući isključivo svojoj nevjerojatnoj energiji, volji, trudu i talentu, ova četiri mlada rokera u samo par svirki uspjeli su osvojiti dovoljno fanova koji su od njih tražili samo jedno – pravi rock album! Vođeni energijom koju dobivaju, ali i prvenstveno daju, članovi Širokih ulica odlučili su tu želju fanova, a svoj san, i ostvariti. Danas, samo dvije godine nakon prve svirke, Široke ulice ponosno u rukama drže svoj prvi studijski album – 'Bijesni Dylan'.

Dallas vam poklanja knjigu 'The Clash'

Velika 'pink' monografija o jednom od nautjecajnijih bendova svih vremena, britanskim punkerima The Clash, uzbudljivo je štivo prepuno dosad nepoznatih detalja o ovom slavnom bendu koje će se svidjeti ne samo fanovima The Clasha, već i svim zaljubljenicima u glazbu

Knjiga koja na više od 380 strana donosi pregršt fascinantnih informacija o ovom kultnom bendu, odnedavno je dostupna i u hrvatskom prijevodu. Urednici domaćeg izdanja su Milan Pavlinović i Anđelo Jurkas, a knjigu su s engleskog preveli Pavlinović i Zoran Stajčić (izdavač je Dallas Records).

Ova nikad ispričana priča o bendu The Clash, kojeg i danas mnogi mladi glazbenici navode kao veliki uzor, ilustrirana je dosad rijetko viđenim plakatima, fotografijama članova benda iz djetinjstva, objavljenim intervjuima, memorabilijama i drugim zanimljivim dokumentima jednog vremena, čita se u jednom dahu.

The Clash nije nikad bio običan bend. A njihovi su fanovi to itekako znali prepoznati i cijeniti.

Kako stoji u uvodu, intervjui za tu knjigu uglavnom su napravljeni u pet dana, s tim da je svaki član benda imao 15-ak sati da se sjeti priče o tome kako, što, zašto i kada je The Clash učinio ono što je učinio tijekom sedam godina svog postojanja. Manji dio intervjua preuzet je iz Grammyjem nagrađenog dokumentarca 'Westway To the World' redatelja Dona Lettsa, inače njihova starog prijatelja.

Bogato ilustrirano štivo odličan je prikaz razdoblja u kojem je glazba značila puno više nego danas – punk je bio hrana za dušu i 'gorivo' za sve bijesne mlade ljude koji su jasno i glasno kritizirali britansko društvo. The Clash, četvorica mladih 'buntovnika s razlogom', na najbolji je mogući način kanalizirao to nezadovoljstvo svojim društveno angažiranim tekstovima i prepoznatljivim punk zvukom u kojem se isprepliću utjecaji drugih žanrova. Jesu li oni bili trendseteri, revolucionari, ikone, kapriciozne rock zvijezde? Ova knjiga na najbolji mogući način donosi odgovore na ta pitanja i otkriva nepoznate detalje o bendu.

Nestle vam poklanja paket Nestlé žitarica – ukusan i hranjiv doručak za cijelu obitelj.

Svima je dobro poznato da je doručak najvažniji obrok u danu kojeg ne bi smjeli preskakati ni djeca ni odrasli. Nakon osam sati sna i posta, doručak je savršeno vrijeme da tijelu osiguramo potrebnu energiju kako bi ga pripremili za predstojeći dan. Doručak može poboljšati usredotočenost te povećati radni učinak i pamćenje kao i poboljšati koncentraciju važnu za rad i učenje. Odličan izbor za doručak su žitarice napravljene sa cjelovitim (integralnim) zrnom, koje se najčešće poslužuju s mlijekom, jogurtom ili svježe cijeđenim voćnim sokom. Visok udio prehrambenih vlakana, bogatstvo vitamina, niska razina masti i složeni ugljikohidrati čine ih idealnim odabirom za doručak modernih, zaposlenih ljudi, ali i djece. Tvrtka Nestlé stoga neprestano radi na poboljšanju nutritivnih vrijednosti svojih proizvoda, uključujući poznate brandove NESQUIK®, FITNESS®, CHOCAPIC®, COOKIE CRISP® i HONEY CHEERIOS®, kao dio trajnih napora da se hranjiv doručak učini poželjnim odabirom dostupnim svakome. Osim inovacija u recepturi, Nestlé žitarice neprestano iznenađuju svoje potrošače i zabavnim sadržajima. Tako će se, nakon igrice Angry Birds Breakfast te likova iz animiranih hitova RIO 2 i Spužva Bob u kojima su najmlađi mogli uživati ove godine, već u siječnju 2015. u pakiranjima Nestlé žitarica za djecu naći figurice globalno popularnih Transformera ili kodovi za pristup novoj Transformers web igrici.

Jednako kao doručak važan je i međuobrok, koji umiruje želudac i potiskuje osjećaj gladi te pomaže tijelu da izdrži do glavnog obroka. Za međuobrok je potrebno svega nekoliko minuta, a kratak predah i obnova energije pružaju kvalitetniji ostatak dana. Zato tvrtka Nestlé u svom asortimanu ima FITNESS i NESQUIK žitne pločice, koje su odličan odabir za ukusan i hranjiv međuobrok, bilo kada i bilo gdje.

Medical Intertrade vam poklanja hidratantnu kremu i pjenu za čišćenje Dermacontrol Cetaphil.

Stvoreni na temeljima Cetaphil linije koja je već dugi niz godina poznata po izvrsnoj podnošljivosti, Dermacontrol proizvodi osmišljeni su za regulacijiu masnog sjaja kože s aknama, a redovitom upotrebom ove linije proizvoda postiže se efekt hidratizacije, ali i smanjuje pojava akni na osjetljivoj koži .
Dermacontrol proizvodi uz pomoć cinkova glukonata reguliraju izlučivanje sebuma, a ujedno koži nude i UVA i UVB zaštitu širokog spektra. Dermacontrol linija sadrži prirodne umirujuće sastojke koji uravnotežuju simptome akni i učinke liječenja.
Dermacontrol nova linija za njegu kože sastoji se od Dermacontrol hidratantnog losiona te Dermacontol pjene za čišćenje, namijenjenih svakodnevnoj njezi kože sklone aknama. Kontinuiranom primjenom postiže se i njega kože, ali i optimizacija učinka liječenja akni.

Medical Intertrade d.o.o. tvrtka je registrirana za vanjsku trgovinu neprehrambenim proizvodima te njihovu veleprodaju i maloprodaju, a osnovna joj je djelatnost promet lijekovima, medicinskim proizvodima i opremom. Tvrtka potiče neprekidno poboljšanje u svim područjima svog djelovanja a poslovnu politiku temelji na društveno odgovornom poslovanju. Zahvaljujući visokoj razini organiziranosti, uz potporu suvremenih informatičkih i komunikacijskih rješenja, u najkraćem mogućem roku ispunjava zahtjeve kupaca i dobavljača,a kroz vlastiti maloprodajni lanac dostupnost svakog proizvoda iz ponude krajnjem korisniku.

Nuxe vam poklanja Huile Prodigieuse® OR

Postoji jedan proizvod koji već dva desetljeća izaziva divljenje žena diljem svijeta, a oduševljava i najveće kozmetičke znalce. U njega su zaljubljene i mnoge poznate svjetske zvijezde poput glumice Gwineth Paltrow koja piše o njemu u svom blogu, do popularne Jennifer Lopez za koju kažu da se doslovno kupa u njemu.

Riječima Alize Jabès, NUXE Huile Prodigieuse® legendarno suho ulje nastalo je u ključnom trenutku njezinog života, u iščekivanju svojeg prvog sina. Rastrgana između mnogih obaveza, često je među dva sastanka u ured nosila kolijevku kako bi se i tijekom dana brinula za svoje dojenče. Kao mlada majka i mlada poduzetnica, osmislila je Huile Prodigieuse® (franc. Prodigieux – čudesan) upravo iz potrebe za jednim jedinstvenim višenamjenskim proizvodom namijenjenog svim ženama novog doba koje su poput nje tražile jednostavan i učinkovit proizvod za njegu, ali s posve novom teksturom i neodoljivim mirisom.

Njegova glamurozna verzija, NUXE Huile Prodigieuse® OR Čudesno suho ulje sa zlatnim sjajem, idealno je za svećane prilike i uvijek kada želite izgledati posebno, a svojoj koži podariti profinjeni zlatni sjaj. Zlatno ulje daje koži nijansu tamnije boje pa prekrasno naglašava preplanulost, a na nogama djeluje poput svilenih čarapa.

Pivnica Medvedgrad vam poklanja karton pive Crna kraljica

Pivovara i pivnica Medvedgrad već dva desetljeća uspješno proizvodi prirodno pivo na tradicionalan način, bez aditiva i konzervansa, koristeći samo najkvalitetnije prirodne sastojke. S radom započinju 1994. godine kada na tržište izlaze s tri vrste piva, dok danas u ponudi imaju pet stalnih piva te osam sezonskih, poput Grofice Kirsch i Božićnog. Usporedno s kvalitetom koja im je od početka bila na prvom mjestu, što su ljubitelji piva i prepoznali, rasla je i potražnja za njihovom pivom, čak i izvan njihovih pivnica.
Nakon 20 godina usavršavanja pivskih receptura odlučili su na tržište plasirati dva piva u bocama, Gričkom vješticom i Dva klasa, a od sada i sa Zlatnim medvjedom i Crnom kraljicom, što predstavljala veliki iskorak za najstariju mini pivovaru u Zagrebu. U proizvodnji je zadržana tradicionalna metoda, bez filtriranja, kao idealan temelj za svima već poznati bogati i puni okus piva.
U pivovari se ništa ne prepušta slučaju. Na vrijeme je primijećeno da potražnja za pivom raste te su već započete pripreme za širenje pivovare kako bi se moglo udovoljiti rastućoj potražnji, a bez da se ugrozi kvaliteta proizvoda. Tim više što je razdoblje odležavanja njihovog piva dugotrajno i iznosi od 30 do 60 dana, ovisno o vrsti piva.

Kućica na drvetu vam poklanja Brio putnički vlak

Postani strojovođa! Vlak na daljinsko upravljanje ima RC funkciju, dvije brzine, svjetlo i zvuk te mogućnost kretanja unaprijed i zaustavljanja. Dob: 3+

Railway linija, osnova BRIO branda, izrađena je od najfinijeg bukovog drveta koje odlikuje kvalitetom i trajnosti. Tajna linije je univerzalni sustav tračnica koji dopušta svakom djetetu da povezivanjem različitih serija i oblika kreira svoj jedinstveni Railway grad. Linija potiče razvoj kreativnosti, stvaralaštva i mašte. Kroz igru djeca uče pojam odnosa, sortiranja i povezivanja.

U City Centerima one Zagreb i Split te Robnoj kući Rijeka stanuje Kućica na drvetu, specijalizirana trgovina dječjih igračaka.
Po uzoru na trgovine igračaka europskih metropola, Kućica na drvetu ističe se svojim vizualnim identitetom i atraktivnim dječjim igračkama koje će zagolicati maštu i mnogim odraslima. Kućica na drvetu oduševljava detaljima i svojim jedinstvenim asortimanom te osobljem koje s posebnom pažnjom pristupa svojim malim kupcima.
Dolaskom u Kućicu na drvetu, uživat će te u igrama, animacijama i upoznati čarolije novih igračaka najpoznatijih svjetskih brandova kao što su: LEGO, Disney, Play–Doh, Monopoly, BRIO, Fisher Price, Bburago…
Srest će te i omiljene junake: Transformerse, Spider–Mana, Pčelicu Maju, Barbie, Furbyja…
Maštu će razigrati i prava kućica u kojoj se djeca mogu igrati te Drvo želja namjenjeno željama kupaca.
Iznenađenja i veselih događanja nikada neće nedostajati, stoga posjetite City Centar One i Robnu kuću Rijeka te otkrijte što je sve pripremila ekipa iz Kućice na drvetu.

Solgar vam poklanja paket vitamina ESTER-C

Zahladnjelo je, predblagdansko raspoloženje nas je već obuzelo, no, osim tog čarobnog osjećaja, ovo je i doba godine u kojem naš imunitet treba posebno pojačanje. Kako to postići? Solgar vam preporučuje vitamin C.

Naime, odgovarajuće razine vitamina C u organizmu nužne su za metabolizam bijelih krvnih zrnaca koje su ključni dio imunološkog sustava.
Osim što je vrlo moćan antioksidans, vitamin C je jedna od najvažnijih hranjivih tvari. Jednako tako, izvrstan je načina borbe organizma protiv slobodnih radikala prouzročenih stresom, pušenjem i zagađenjem. Vitamin C potrebno je uzimati na dnevnoj bazi jer ga ljudsko tijelo ne može proizvesti ili ga pohraniti u dovoljnim količinama.

ESTER-C
Solgar s ponosom predstavlja patentirani i temeljito istraženi oblik vitamina C u Ester-C® Plus formulama.
Ester-C® Plus 500 mg je puferirani, nekiseli oblik vitamina C koji se dobro apsorbira u tijelo te blago djeluje na želudac. K tome, Solgarov Ester-C® Plus 500 mg opskrbljuje organizam dodatnim sastojcima među kojima su acerola, kompleks citrus bioflavonoida, rutin te divlja ruža u kompleksu metabolita Ester-C ®askorbata.
Za razliku od običnog vitamina C, Ester-C® sadrži kalcij - prijeko potreban mineral te prirodne metabolite vitamina C, kao što je treonat. Treonat pomaže apsorpciji i stoga tijelo s lakoćom iskorištava Ester-C®. Dakle, kada Ester-C® askorbat uđe u krvotok, on odmah počne djelovati. To znači da će iznimno bitan vitamin C vašem tijelu biti ubrzo na raspolaganju. Solgar Ester-C® Plus dostupan je u biljnim kapsulama od 500 mg.

Menart vam poklanja CD You+Me 'Rose.ave'

Alecia Moore (P!nk) i Dallas Green udružili su se u projekt You+Me (You and Me). Nedavno su objavili album 'Rose ave' (RCA Records/Menart). S albuma su do sada objavljene pjesme 'You And Me' i 'Break The Cycle'.

Alecia Moore i Dallas Green upoznali su se preko njenog muža Careyja Harta pri čemu su osjetili nevjerojatnu povezanost i potrebu da rade zajedno. Pozvala ga je u Los Angeles da napiše pjesmu ili dvije, što je nakraju završilo s napisanih osam pjesama u jednom tjednu. Fantastičnom dvojcu nakon toga nije preostalo ništa drugo nego da završe i snime album.

Dallas Green je baš kao i P!nk nastupao u arenama i prestižnim dvoranama diljem svijeta. Objavio je četiri albuma i tri nagrade Juno.

Tisak Media vam poklanja knjigu 'Okus osvete'

Serijal trilera o Sektoru Q, policijskom inspektoru Carlu Mørcku i njegovu osebujnom pomoćniku, sirijskom izbjeglici Assadu, potvrdio je reputaciju Jussija Adler-Olsena kao vrhunskog pisca trilera u Danskoj. Prava su prodana u više od 25 zemalja svijeta, a zahvaljujući serijalu o Sektoru Q ovaj danski pisac već je nekoliko godina poznat i omiljen i među hrvatskom čitateljskom publikom. Roman Okus osvete četvrti je i dosad najkompleksniji slučaj serije o Sektoru Q i istražitelju Carlu Mørcku u kojem mali istražiteljski tim uviđa da se iza naizgled običnog ubojstva skrivaju mnogo veća, sustavna zlostavljanja najteže vrste, koja se očito još uvijek provode. Grozničava istraga ostavit će traga na Carlu, pogotovo nakon što cijela stvar za njega, Assada i Rose postane opasna po život.

U Tisak media božićnom katalogu i ove godine pronaći ćete pregršt ideja te super poklone za vaše najdraže! Bogat izbora knjiga, igračaka, filmova, glazbe, CD-a, video igara, tehnike te poklon program čine Tisak media multimedijalne knjižare idealnom destinacijom za kupnju božićnih poklona! A za svaku kupnju iznad 300,00kn dobivate i 20% popusta za iduću kupnju.

Svi ljubitelji knjiga pronaći će veliki izbor beletristike, publicistike, putopisa, priručnika te dječje književnosti, koje su idealan poklon za ispod bora.

Tvrtka Top Stil LMS vam poklanja label.m Styling Brush - četku za stiliziranje!

Četka za stiliziranje, okrugli završeci na iglicama omogućavaju maksimalnu kontrolu kos stiliziranja, savršena je za oblikovanje zaglađene bob frizure, ionske najloske iglice djeluju antistatično

Tvrtka Top Stil LMS d.o.o. još od 1989. jedan je od kvalitetnijih uvoznika i distributera frizerske i kozmetičke opreme, profesionalnih preparata za kosu, aparature i namještaja.

Prateći svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća, Topstil nudi kvalitetne proizvode najpoznatijih svjetskih brandova, uz prihvatljive cijene te savjete educiranog osoblja i dobar servis. Od brandova u ponudi Topstila, posebno se izdvajaju Moroccanoil i label.m čiji će inovativni proizvodi za njegu i regeneraciju kose zadovoljiti sve one kojima je lijepa kosa visoko na popisu želja.

Shiseido vam poklanja Ultimune kremu

Baš kao što Vas imunološki sustav Vašeg tijela štiti i koža ima ima svoj imunološki sustav kako bi se obranila od štetnih uticaja iz okruženja, emocionalnog stresa i starenja. Od svih onih negativnih utjecaja koji štete unutrašnjoj snazi i otpornosti, a koji uzrokuju višestruke brige.
Nakon 20 godina istraživanja veze između imunološkog sustava kože i načina na koji koža izgleda starenjem, Shiseido je otkrio da rješenje za sve probleme na koži leži u neiskorištenoj snazi.
U tradicionalnim rutinama njege kože, proizvodi su napravljeni tako da brišu sve nepravilnosti na koži, ali kada je njen imunološki sistem oslabljen, svi problemi se vraćaju s vremenom.
Shiseido prati svoj put, i predstavlja POWER INFUSING CONCENTRATE, koji aktivira imunološki sistem kože i poboljšava funkciju kože, iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu.

DNEVNA DOZA LJEPOTE, infuzija energije u obliku seruma, poboljšava imunitet kože koji se bori sa svim štetnim uticajima iz okruženja, starenjem i emocionalnim stresom.
Obogaćen Ultimune kompleksom, ovaj esencijalni korak u njezi kože, aktivira snagu kože kako bi obnovio oštećenja nastala na koži poput: dehidriranosti, bora, opuštenosti i neujednačenog tena, dok pojačava funkcije korektivnih proizvoda za njegu kože.

Nagradno pitanje potražite ovdje između 11 i 12 sati!

Neki od točnih odgovora su bili biciklizam u Istri, plivanje u Dalmaciji, škola tenisa u Umagu..., a dobitnici su:

Vlatka Janković (Apivita set za muškarce i paket Solgar vitamina)
Adam Brajković (Konzum poklon paket ManXtreme i hidratantna krema i pjena za čišćenje Dermacontrol Cetaphil
Mladen Boljat (knjiga The Clash i paket Nestle žitarica)
Gabrijela Stanišić (Brio vlakić, karton pive Crna kraljica i CD Širokih ulica)
Antonia Paić (paket Dr. Nola za lice i label.m Styling Brush)
Branka Pečurica (Epson adapter za smartphone+strugač leda i Nuxe Huile Prodigieuse)
Ivan Crnac (knjiga 'Okus osvete' i CD Širokih ulica)
Vanja Keglević(CD You+Me i Shiseido Ultimune krema)

Sve dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrada kontaktirati mailom!