NAGRADNJAČA

Smršavite zdravo uz Spring proizvode!

05.11.2014 u 10:03

Bionic
Reading

Jeste li znali da sve, od hormonalne neravnoteže, nezadovoljstva i tuge, nedostatka vitamina u organizmu, pa čak i lijekovi koje koristimo, može biti uzrok nakupljanja viška kilograma nakon 40. godine života i u zreloj dobi? Upoznajte nekoliko najčešćih razloga nakupljanja viška kilograma nakon 40. i jednostavna rješenja kako zadržati vitkost i mladenačku energiju i u godinama koje dolaze.

Gubitak energije i libida te sve vidljiviji znakovi starenja poput dubokih bora i gubitka čvrstoće kože, samo su neki od razloga zašto sve više žena nakon 40. osjeća nezadovoljstvo svojim životom. Odrasla djeca napuštaju roditeljski dom zbog čega mnoge majke osjećaju prazninu i tugu, a i češće dolazi do nezadovoljstva u braku, pa i razvoda.

Dokazano je da nezadovoljne i nesretne žene, dobivaju na težini znatno brže od sretnih i zadovoljnih. Naime, one konzumiraju više masne i kalorične hrane te šećera, drugim riječima tješe se hranom. Uz to često izbjegavaju fizičku aktivnost što još pojačava simptome depresije i pogoduje debljanju.

RJEŠENJE: Koliko god zvuči otrcano, fizička aktivnost povećava razine endorfina, a time i naše samopouzdanje i zadovoljstvo, čini nas sretnijima, a pozitivno utječe i na naše tijelo. Također, odvojite vrijeme za druženje s dragim ljudima, pronađite užitak u stvarima koje ste oduvijek željele isprobati i posvetite se sebi. Nezadovoljstvo će nestati u trenu!

SKINITE NAKUPLJENJE KILOGRAME BRŽE I UČINKOVITIJE

Najučinkovitije rješenje za ubrzanje metabolizma i skidanje suvišnih kilograma nalazi se u kombinaciji ekstrakta zelene kave i L-karnitina.

Spring green coffee & L-carnitine dodatak prehrani sadrži optimalne koncentracije ekstrakta zelene kave te L-karnitina koji djeluju na brže i učinkovitije mršavljenje, smanjenje apetita te sagorijevanje masnoća. Ekstrakt sjemenki lana poboljšava probavu, omega 3 masne kiseline štite srce i krvne žile, biotin čuva ljepotu kose i kože, a element krom snižava razinu kolesterola.

ZA SAVRŠENU LINIJU BEZ MASNIH NASLAGA

Sve veći broj stručnjaka za smanjenje masnih naslaga preporuča CLA ili konjugiranu linolnu kiselinu.

Spring CLA dodatak prehrani sadrži optimalne količine konjugirane linolne kiseline koja sprječava taloženje masnih naslaga na mjestima na kojima je njihovo nakupljanje najizraženije (trbuh, struk, bokovi...) te omogućava brže i učinkovitije topljenje već postojećih masnih naslaga. Ekstrakt sjemenki lana poboljšava probavu, visoke koncentracije omega 3 masnih kiselina štite srce i krvne žile, a element krom snižava razinu kolesterola.

Spring dodaci prehrani dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Tportal.hr vam poklanja tri poklon paketa Spring CLA + Spring Green coffe & L-carnitine – kura za mršavljenje i smanjenje masnih naslaga!

Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu, 5. studenoga.

Nagradu su osvojile:

Ema Lovrić
Renata Kuprešak
Antonija Bošnjak

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.