tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+17
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+16
Split
+18
Dubrovnik
+15

OD 12. DO 14. LISTOPADA

Vitafest - prvi sajam zdravlja i zdravog života

Prvi sajam zdravlja i zdravog, Vitafest života održat će se od 12. do 14. listopada 2012. godine u Hypo centru, kao jedinstveno događanje namijenjeno svima koji brinu o sebi i svojem zdravlju te zdravlju svojih bližnjih

Datum objave:
19.7.2012 9:39

Zadnja izmjena:
19.7.2012 10:30

Sajam zdravlja po prvi put održat će se od 12. do 14. listopada u Zagrebu, za sve one koji žele poboljšati kvalitetu života i zdravlja. Vitafest će u tri dana održavanja posjetiteljima približiti aktualne sadržaje i potaknuti ih na razmišljanje o vlastitom zdravlju i aktivnostima kojima mogu očuvati ono najvrednije – svoje zdravlje.

Promo Posjetitelji će na jednome mjestu moći dobiti informacije i educirati se o lokalnim, državnim i nacionalnim zdravstvenim uslugama i resursima, kao i o dostupnim proizvodima, uslugama i aktivnostima kojima možemo unaprijediti kvalitetu života i poboljšati zdravlje, pokazati kako briga o zdravlju ne mora nužno biti mukotrpna ili oduzimati previše vremena te motivirati sudionike na promjene koje će pozitivno utjecati na njihov život i zdravlje.

Sajam će okupiti brojne izlagače koji zdravstvenim temama pristupaju s različitih aspekata: farmaceutske kuće, proizvođače dodataka prehrani, proizvođače biljnih proizvoda, privatne zdravstvene i rehabilitacijske ustanove, ordinacije, osiguravajuće kuće, predstavnike iz brojnih djelatnosti bliskih zdravlju i ljepoti kojima je cilj zdravlje i bolja kvaliteta života. Izlagači će predstaviti proizvode namijenjene poboljšanju zdravstvenog stanja i kvalitete života, zdravu hranu i napitke, prirodnu kozmetiku, fitnes i wellness centre, te sve ostale aktivnosti povezane sa zdravljem.

U tri dana, program Vitafesta posjetiteljima nudi predavanja brojnih stručnjaka i razna mjerenja zdravstvenog statusa kao što su vid/sluh, kapacitet pluća, krvni tlak i koštana masa. Posjetitelji sajma moći će se konzultirati s liječnicima, osiguravateljima i proizvođačima zdravih proizvoda i pomagala te isprobati vježbe i dobiti ideje za aktivnosti koje mogu izvoditi i sami (pilates, fitnes...).

Posjetitelje također očekuju prezentacije kuhanja zdrave hrane, fitnes program za sve posjetitelje sajma, besplatne masaže, igre i kvizovi za djecu i odrasle, zabavne i edukativne nagradne igre, a sve s ciljem promoviranja zdravog načina života.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr