Zdravlje PATITE OD ALERGIJA?

Eucerin - pH5 proizvodi za čišćenje i njegu osjetljive kože lica, tijela i kose

  • Autor: tportal.hr
  • 22.4.2011 11:12:43
  • 22.4.2011 9:56:03

Rezultat istraživanja na temu kože i alergije, koje je proveo Njemački savez za alergiju i astmu (DAAB), kaže da koža koja je pogođena alergijom treba posebnu njegu

Kako proizvodi pH5 Eucerin pomažu koži da se obrani od alergena

Rožnati sloj ima prosječnu pH-vrijednost od 5,5. Kisela pH-vrijednost odgovorna je za uravnoteženo funkcioniranje kože. Kisela pH-vrijednost stvara važan obrambeni mehanizam kože protiv raznih infekcija.

Usto ona dobiva lužine koje iz okoliša dospijevaju na njezinu površinu. Osim toga, kisela pH-vrijednost potiče kožu u aktiviranju vlastitih enzima. Proizvodi za čišćenje i njegu kože lica, tijela i kose Eucerin pH5, osjetljiva koža usklađeni su na pH-vrijednost prirodnog okoliša rožnatog sloja, a imaju zadaću štititi i aktivirati prirodne obrambene snage kože.

Za to je odgovorna njihova jedinstvena djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kisele zaštitne barijere, glicerina za povećavanje vlage u koži, kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica.

Eucerin, pH5 proizvodi za čišćenje (Eucerin pH5 - Losion za pranje, Eucerin pH5 - Ulje za tuširanje, Eucerin pH5 - sindet bez sapuna) i njegu osjetljive kože lica, tijela (Eucerin pH5 - Losion za tijelo, Eucerin pH5 - Losion F za tijelo i Eucerin - pH5 Krema za lice) i kose (Eucerin pH5 - Šamponom) pogodni su za svakodnevni tretman kože sklone alergijama tipa 1 (alergija na prašinu, grinje, kontaktna alergija).

Sudjelujte u nagradnoj igri i saznajte više o Eucerinovim pH5 proizvodima za čišćenje i njegu osjetljive kože lica, tijela i kose na www.eucerin.com.hr.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više