Zdravlje LEKADOL

Glavobolja ne mora biti i vaš problem

  • Autor: tportal.hr
  • 26.4.2011 11:40:30
  • 21.4.2011 15:26:46

Glavobolja može biti učestao problem i kod ljudi koji su naočigled vitalni i dobrog zdravlja. Stresan način života, nedostatak sna, poteškoće u privatnom životu, poslovni izazovi, strah od neuspjeha, nepravilno držanje i dugotrajno sjedenje; sve to može uzrokovati glavobolju, bez obzira na inače uredno zdravstveno stanje

Poznato je da glavobolja otežava obavljanje svakodnevnih aktivnosti, no njezino otklanjanje katkad zahtijeva korjenitu promjenu navika i stavova, što je s današnjim stilom života teško izvedivo. Paracetamol ublažava i otklanja glavobolje različitih uzroka te je, primjenjuje li se pravilno, siguran za zdravlje.

Lekadol® sadrži paracetamol, a kako ne izaziva navikavanje, odličan je izbor kod učestalih glavobolja. Dugotrajno uzimanje lijekova može iritirati i oštetiti želučanu sluznicu, no Lekadol® je toliko siguran za probavni sustav, da je primjenjiv i kod osoba koje pate od želučanih tegoba ili su imale vrijed/čir na želucu ili dvanaesniku.

Odrasli i djeca iznad 12 godina mogu uzimati maksimalno osam tableta dnevno, odnosno 1-2 tablete svakih 4-6 sati, a djeca u dobi od 6-12 godina po pola do jedne tablete svakih 4-6 sati, ne više od četiri tablete dnevno. Lekadol® je iznimno učinkovit protiv glavobolje, primjenjiv u svim dobnim skupinama, siguran lijek brzog djelovanja, s vrlo rijetkim nuspojavama.

Izdvojeno: Za više od 90% glavobolja krivci su nedostatak sna, stres i nepravilno držanje

 

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više