Zdravlje MOUNTAIN-FIT

Besplatni seminar fit forme i mršavljenja

  • Autor: tportal.hr
  • 24.3.2011 18:10:02
  • 24.3.2011 15:05:37

Udruga Artha centar za nutricionizam i zdravlje u okviru projekta Mountain-Fit ovom prilikom organizira besplatan jednodnevni seminar u petak, 8. travnja 2011. godine

Jednodnevni seminar je prilika je da se potakne građane na zdrav i sretan životni stil, putem osvještavanja i edukacije o važnosti kretanja i fizičke aktivnosti kroz bivanje u prirodi i kroz primjenu pravilnih prehrambenim navikama te kroz promjenu vlastitih unutarnjih okidača koji nas vode u loše stare navike. Seminar će se održati 8. travnja 2011. godine od 18 do 21 sat u Češkom domu u Šubićevoj 20, a polaznici se trebaju prijaviti na seminar kako bi osigurali mjesto putem prijavnog obrasca nalazi se na stranici www.mountain-fit.com.

Mountain-Fit daje cjelovit pristup zdravlju (dobroj formi i mršavljenju) kroz uravnoteženu prehranu i fizičku aktivnost u prirodi te osvještava i educira pojedinca o ulozi i funkciji duha i tijela. Mountain-Fit odvija se pod vodstvom Irene Švende, mag. nutricionizma i mag. ing. bioprocesnog inženjerstva i Franje Kmeta, planinskog vodiča.

Mountain-Fit program namijenjen je svima koji se brinu za vlastito zdravlje i kvalitetan životni stil te osobama koje žele fit formu ili smršavjeti, a prilagođen je i za osobe sa smanjenom mogućnosti kretanja (zbog srčanih problema ili lokomotornog sustava ili zbog težine).

Na besplatnom uvodnom seminaru koji traje tri puna sata dobiti će se komprimirano znanje koje stručnjaci desetljećima istražuju, a svjetske zdravstvene organizacije troše milijarde dolara kako bi prevenirale i liječile debljinu. Na seminaru će se polaznici upoznati s top temama koje se danas najčešće guglaju u području mršavljenja, dijeta, prehrane, treninga, psihologije i nutricionizma.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više