Zdravlje ELIKSIR MLADOSTI

Otkrivena tableta za zdraviji i dulji životni vijek

  • Autor: tportal.hr
  • 15.12.2010 11:10:35
  • 15.12.2010 9:40:04

Znanstvenici su obznanili revolucionarno otkriće kojim su raskrinkali tajnu dugovječnosti. Naime, radi se o pronalasku čarobne tablete koja produljuje život tako što ojačava imunitet

Nova tableta, za koju znanstvenici tvrde da produljuje život, sadrži lenalidomid koji stimulira i pojačava proizvodnju imunitetnih stanica koje usporavaju starenje. Proces pojačane proizvodnje tih stanica poboljšava mogućnosti tijela i organizma da pobijedi razne bolesti poput tumora.

Doktor Edward Goetzl sa Sveučilišta u Kaliforniji nazvao je taj lijek 'izvorom mladosti' te tvrdi da znanstvenici već dugo tragaju za sredstvom koje bi omogućilo što dulji i zdraviji životni vijek, kao i što kraće razdoblje bolesti.

Dr. Goetzl napominje da ta pilula možda neće znatno produljiti život, ali će svakako osigurati zdraviji i kvalitetniji život. Lenalidomid koji se nalazi u tableti je po sastavu vrlo sličan taliomidu koji se nalazio u tableti protiv jutarnje mučnine koja se našla na tržištu 1961. godine te je nakon nekog vremena povučena jer je se povezivalo s oštećenjima fetusa.

Zbog toga dr. Goetzl kaže da tu tabletu nikako ne bi preporučio mladim ženama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više