BETTY WHITE:

I u 88. imam neodoljivu želju za seksom

05.10.2010 u 14:00

Bionic
Reading

'Zar želja za seksom nestaje s godinama? Ja još uvijek čekam da taj dan dođe!', nedavno je izjavila vremešna glumica Betty White u intervjuu za časopis AARP

Glumica Betty White ima 88 godina i tvrdi da joj se želja za seksom nimalo nije smanjila. Smatra da želja za seksom

nema nikakve veze s godinama, već je to stanje uma.

Betty White priznaje da je njena želja za seksom oduvijek bila velika. Tako se udala vrlo mlada samo da bi se mogla nesmetano seksati sa svojim suprugom Dickom Barkerom. Brak je potrajao punih šest mjeseci, koliko su i oni proveli u krevetu.

Svoj drugi brak s Laneom Allenom naziva katastrofom. I taj je brak ubrzo završio te je Betty postala mladenka po treći put. Udala se za Allena Luddena, za kojega, kaže, u početku uopće nije bila zainteresirana. Prisjeća se da joj je on htio pokloniti prekrasni prsten, no ona mu ga je bacila u glavu. Nakon toga je Allen odlučio nositi prsten na lančiću oko vrata skroz dok Betty ne pristane udati se za njega.

Poslije nekog vremena Betty je ipak pristala udati se te su bili zajedno sve do njegove smrti. Betty tvrdi da je tajna uspjeha njihovog braka bio entuzijazam. 'Svaki put kada se Allen vraćao kući, otišla bih popraviti šminku i odjenuti lijepu majicu', tvrdi.

Nakon suprugove smrti Betty White nije pronašla novog partnera, no tvrdi da bi s Allenom ili pak Robertom Redfordom sigurno imala vrlo aktivan seksualni život.