DOKAZANO DOBRI SAVJETI

Kako vratiti strast u vezu?

21.06.2010 u 08:00

Bionic
Reading

U početku veze, seks s partnerom bio vam je odličan, a sada vam se čini da stalno ponavljate iste stvari? Ništa neobično. Rutinski seks je nešto što se događa gotovo svim parovima. Do njega dolazi većinom nakon dvije do tri godine veze, i to čak i u jako dobrim vezama

Ako ste zapali u seksualnu rutinu, nemojte paničariti jer donosimo vam nekoliko savjeta kako vratiti strasti u svoje odnose s partnerom i ne dopustiti rutini da umanji količinu vašeg seksualnog života.

Strast je moguće vratiti u vezu
Iskoristite reklame
Dok gledate film na sofi u njegovoj dnevnoj sobi, iskoristite mnogobrojne reklame. Nemojte ići do hladnjaka ili prebacivati program, nego mu dajte do znanja da ćete svaki prekid filma iskoristiti kako biste skinuli jedan dio odjeće. Njegova je zadaća da poljubi područje koje mu upadne u pogled. Što dalje? Naša pretpostavka je da ćete bili toliko obuzeti strašću da nećete ni primijetiti sljedeći reklamni blok.

Probudite se ranije

Namjestite budilicu da zvoni 15 minuta ranije nego se trebate ustati, skinite se (ukoliko već niste goli) i uzmite njegovu ruku u svoju. Vodite je preko svoga tijela, posebno polako pređite preko bradavica trljajući ih njegovom rukom. To je vrlo eksplozivan način na koji ga možete probuditi, a manje je očekivan nego buđenje oralnim seksom. I zapamtite, muškarci obožavaju žene koje žude za zadovoljstvom i uzimaju stvari u svoje ruke… Doslovno.


Iskoristite automobil

Predložite da zajedno odvezete automobil u praonicu. Kada uđete automobilom u tunel, približite mu se, otkopčajte mu hlače i bacite se na posao. To je izvrsna prilika za to jer imate osjećaj kao da se vozite, a nema opasnosti od sudara ili policije. Nemojte se brinuti ako ne svrši prije nego pranje auta bude gotovo, otići ćete kući i završiti ono što će mu ostati u pamćenju kao najvrelija predigra ikad.

Seksi rublje

Obucite seksi rublje ispod stare radne odjeće. Recite mu da idete u teretanu i zamolite ga da Vam pomogne da se prvo rastegnete. Nakratko mu pokažite u čemu radite i, dok odlazite, naglas se zapitajte postoji li zanimljiviji način za potrošiti kalorije od sobnog bicikla.

Hrana za seks
Sljedeći put kad bude išli zajedno u kupovinu, kupite šlag i recite mu: 'Ovo ćemo trebati kad dođemo kući.' Zatim mu recite da može odabrati još nekoliko namirnica koje će kasnije moći jesti s vas. Blagajnica neće imati pojma zašto se vas dvoje smješkate.