NAJSEKSI AUSTRALKA:

Uzbuđuje me seks u javnosti

01.06.2010 u 12:40

Bionic
Reading

Atraktivna Krystal Forscutt nosi titulu jedne od najseksipilnijih Australki, a slavu je stekla zahvaljujući sudjelovanju u Big Brotheru, ali i povećim grudima koje ponosno pokazuje

Njezine grudi ipak nisu djelo majke prirode, ali kao da je to važno kad Krystal izgleda tako seksi. Zahvaljujući njima pojavila se i u videoigrici 'Need for speed: ProStreet', a predstavnicima Electronic Artsa zapela je za oko nakon što se u oskudnom bikiniju pojavila na stranicama časopisa Zoo Wekkly.

Odrasla na farmi, seksi djevojka sa sela otkriva da joj je na muškarcima najseksi osmijeh, a frajer je može osvojiti i smislom za humor.

Iako su grudi definitivno najupadljiviji dio njezina tijela, kao svoj najseksi dio ističe oči te otkriva da voli koketirati s muškarcima, a da toga nije ni svjesna.

No kad su omiljene seks lokacije u pitanju, Krystal otkriva: 'Vjerujem da se seks ne treba odigravati iza zatvorenih vrata. Ima puno jako dobrih lokacija koje su itekako zabavne. Kad se seksaš vani, očito su šanse jako velike da te netko uhvati, ali ta mogućnost samo pojačava uzbuđenje.'