Ljubav i seks SAMO ZA MUŠKARCE

Jeste li loš ljubavnik? Prepoznajte signale!

  • Autor: tportal.hr
  • 17.5.2010 10:13:55
  • 17.5.2010 7:27:41

Titulu lošeg ljubavnika ne želi nijedan muškarac, ali je neki ipak nose. Kako uopće otkriti jeste li loš ljubavnik? Ako vam partnerica to ne govori izravno, otkrit ćete u njezinu ponašanju

Možda izgledate kao Apolon, inteligentni ste i elokventni, a ni šarma vam ne nedostaje. Međutim, sve to pada u vodu ako ste loš ljubavnik. Možda se s partnericom savršeno slažete, ali ako stvari ne funkcioniraju dobro u krevetu, samo je pitanje vremena kad će se veza raspasti. Kako, dakle, znati jeste li loš ljubavnik?

Corbis
Nitko ne želi titulu lošeg ljubavnika
Brzinski seks

Iako seks na brzaka ima svojih prednosti, nikako nije dobro da to postane konstanta u krevetu. Prisjetite se kako izgleda vaš seks u posljednjih nekoliko mjeseci. Ako je prosječno trajanje odnosa desetak minuta, onda možete biti sigurni da vaša partnerica nije zadovoljena. Njoj samo za predigru treba više vremena. Posvetite se u potpunosti njezinu tijelu, dodirujte je i ljubite, a kad to napravite onako kako treba, počnite s penetracijom. Ne produljite li trajanje seksa, skratit ćete trajanje veze jer brzinskom seksu skloni su samo loši ljubavnici, a žene takve ne žele.

Rutina
Rutina je najopasniji neprijatelj seksa. Nijedan dobar ljubavnik nikad ne ponavlja iste pokrete. Ako seks s vama izgleda kao deja vu, onda znajte da ste loš ljubavnik. Nitko ne voli unaprijed znati kako će sve izgledati. Započinjete li uvijek seks na isti način, dodirujete i ljubite ista mjesta njezina tijela, zasigurno ste zapali u rutinu, a rutina je dosadna! Ono što je njoj bilo zanimljivo prvi puta, neće biti uzbudljivo i idućih 50 puta. Vrijeme je da malo rasplamsate maštu. Ako je nemate, nabavite literaturu koja vas može nadahnuti. U svakom slučaju, promjena je nužna ako ne želite etiketu lošeg ljubavnika.

Seks prema rasporedu

To što ste umorni i što puno radite, nije opravdanje za vaše loše ljubavničko umijeće. Ako se seksate samo vikendom jer tada imate vremena ili nekim drugim danom u tjednu i tako već neko vrijeme, onda znajte da ste postali stroj. Međutim, u seksu nitko ne želi stroj, a ni mehaničke radnje. Ono što seks čini uzbudljivim je spontanost. Ako je nemate, opasno se približavate tituli lošeg ljubavnika. Vrijeme je da prestanete planirati seks i prepustite se vođenju strasti. Strasni ljubavnici su uvijek i najbolji ljubavnici.

Sebičnost

Sebičnost nije dobra ni na jednom životnom području, a posebno nije dobra u seksu. Ako vam je samo stalo da zadovoljite sebe, a partneričine potrebe su vam na drugom ili nekom još gorem mjestu, onda imate ozbiljan problem. Možda niste svjesni, ali vi ste bez imalo sumnje loš ljubavnik. Sebičnost u krevetu ne možete skriti, a njezina je posljedica nezadovoljena žena. Uz nezadovoljenu ženu ide loš ljubavnik. Ako ne želite biti takvi, vrijeme je da počnete misliti i na njezine potrebe.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više