Ljubav i seks LJUBAV ILI PRIVLAČNOST

Kakvi muškarci više varaju?

  • Autor: tportal.hr
  • 23.4.2010 13:41:26
  • 23.4.2010 12:56:19

Muškarci koji vjeruju u ljubav na prvi pogled imaju tri puta veće šanse da će prevariti svoje partnerice od onih kojima je potrebno malo više vremena da se zaljube

U istraživanju je sudjelovalo preko 5000 muškaraca i žena, a pokazalo se da je za 75 posto muškaraca i 80 posto žena potrebno najmanje pet izlazaka tijekom nekoliko tjedana da odluče žele li se upustiti u ozbiljnu vezu s tom osobom ili ne žele. Oko 42 posto muškaraca koji su se kleli da vjeruju u ljubav na prvi pogled priznalo je da su svoje partnerice varali.

Osim toga, generacija baby boomera koji danas imaju preko 50 godina varala je više nego današnji 30-godišnjaci. Njih 20 posto reklo je bilo nevjerno u prethodnoj vezi, dok ih 90 posto svejedno očekuje vjernost od buduće partnerice.

'Oni ukazuju na to da postoji uska veza između nevjernosti i impulzivnosti. Muškarci koji se smatraju zaljubljenima već nakon nekoliko minuta poznanstva puno su zaljubljivije prirode. Oni zapravo misle da su privlačnost i ljubav jedno te isto', objasnila je rezultate istraživanja dr. Nafsika Thalassis, savjetnica na dating stranici Parship.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više