PONAŠANJE ODAJE

Znakovi koji otkrivaju da vas vara

26.01.2009 u 07:27

Bionic
Reading

Dugo ste u vezi i primjećujete da vam se partner počeo drugačije ponašati. Više nego inače pazi na izgled i puno više vremena provodi vani. Je li to znak za uzbunu?

Donosimo vam najčešće izdajničke znakove da žene i muškarci varaju jedni druge.

Najočitiji znakovi da žene varaju

Primijetit ćete da je odsutna u svim aspektima veze
Češće nego inače vašu će dragu boljeti glava, a seksa će biti sve manje. Vjerojatno će vas sve rjeđe pitati za mišljenje, a i općenito će sve manje komunicirati s vama.  Ako je vašu komunikaciju i seksualni odnos svela na minimum, vrlo je vjerojatno da te potrebe zadovoljava negdje drugdje.

Promijenila je izgled i više pazi na odijevanje
To uključuje i novu odjeću, frizuru, novo donje rublje. Ako vas uza sve to ne pita što mislite o novom komadu odjeće ili novoj frizuri, vjerojatno nisu ni namijenjeni vama.

Njezine aktivnosti izvan kuće su se naglo povećale
I žene se danas poput muškaraca mogu izvlačiti na prekovremeni rad. No kada počne izmišljati i dodatne razloge zašto, umjesto s obitelji, slobodno vrijeme provodi vani, velika je šansa da ima ljubavnika.

Ipak, to su samo znakovi da vas draga možda vara, to nikako nisu automatske potvrde da je ljubav i strast pronašla izvan vaše male zajednice. Prije nego je optužite za prevaru istražite uzrok promjena ponašanja. Možda vaša draga zaista ima posla preko glave, a frizuru je promijenila jer je nezadovoljna situacijom u firmi ili se jednostavno zaželjela promjene.

Znakovi da muškarac vara

Promijenio je uobičajene dnevne navike
Uvijek je nakon posla dolazio kući i sretan se izležavao na kauču listajući sportske novine. U posljednje vrijeme nakon posla redovito ide na piće s prijateljima, iako to nikada prije nije radio. Vraća se sretan i ozaren i daje vam pusu iako je i to prije bila rijetkost. Vjerojatno nešto krije.

Odjednom vas obasipa pažnjom, nešto tu smrdi
Počeo se pretjerano brinuti o svom izgledu
Iako ste prije zajedno birali njegove košulje, vaš dragi je ovaj put sam otišao u kupnju po novu vestu i još se potrudio potražiti novo rublje. Znak za uzbunu je opravdan.

Poklanja vam više pažnje nego inače
Žena koja vara vjerojatno će se udaljiti od svoga partnera. Muškarac koji vara vrlo vjerojatno će se još bolje ponašati prema supruzi. Kupi li vam parfem ili cvijeće bez ikakva povoda, znajte da on itekako ima razlog za iznenadnu nježnost. Možda će i na drugim poljima biti obazriviji. Inače vam prigovara koliko trošite, ali u zadnje vrijeme vas još i potiče da si kupite nešto lijepo. Njegov preokret sigurno je potaknula grižnja savjesti.

Prije optužbi istražite koji su uzroci tih iznenadnih promjena.