SEKSI SUPARNICA NINE MORIĆ

Zanosna Belen pokazala sjajnu guzu

08.03.2010 u 11:44

Bionic
Reading

Seksipilna Argentinka Belen Rodriguez, zaručnica bivšeg supruga Nine Morić, Fabrizija Corone, pokazalo je sjajno tijelo na odmoru South Beachu u Miamiju

Atraktivna brineta Belen uživala je na vrućem pijesku u minijaturnom bikiniju koji je više otkrivao nego skrivao njezine adute. Pogled na vitko tijelo i čvrsto guzu sigurno je razveselio obližnje kupače, no seksi Belen nije se dala smesti.

Daleko od hladne Italije uživala je u ljetnim temperaturama na jednoj od najpopularnijih plaža u Miamiju, a društvo joj ovaj put nije pravio Fabrizio.

Belen u Italiji radi kao model i televizijska voditeljica, ali je salvu uglavnom stekla zbog brojnih ljubavnih skandala. Bila je u vezi s nekoliko nogometaša od kojih je najzanimljivija njezina veza s Marcom Borriellom koji ju je ostavio nakon što je saznao da ga je prevarila. No njihova veza zanimljiva je i zbog jedne pikanterije. Nakon što je Borriello pao na dopinškom testu, na kojem je bio pozitivan na steroide, ispostavilo se da je ipak bio 'čist. Borriello, naime, nije koristio steroide, već mu je tijekom seksa s Belen u krvotok ušao lijek kojim je liječila spolnu bolest, a koji sadrži kortizon.