PRIVLAČNA OSOBNOST

Koje su ženske osobine seksi?

22.02.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Muškarci na ženama vole različite fizičke atribute i to je ono što ih na prvi pogled privlači. Međutim, muškarci uočavaju i ženine karakteristike

Što je na ženama privlačno muškarcima? Nakon što najprije uoče ženske fizičke atribute, muškarci počinju zapažati i njezine karakterne osobine. Naravno, nisu sve jednako privlačne. Kako su pokazala brojna istraživanja, muškarci vole lijep osmjeh, zavodljiv pogled, ali i pamet.

Osmijeh
Brojna su istraživanja pokazala da je muškarcima vrlo privlačan ženski osmijeh. Smatraju da njime žena pokazuje da je otvorena, vesela i neopterećena. Osmijeh je uvijek seksi!


Osmijeh na ženi je uvijek privlačan
Zna slušati
Žena koja pažljivo sluša svoga sugovornika i više je nego privlačna. Jedno je australsko istraživanje pokazalo da mnogi muškarci upravo to primjećuju na ženi. 'Neopisivo je seksi kada imaš dojam da je sva njezina pažnja na tebi', rekao je jedan od ispitanika.

Smisao za humor

Svatko voli kada ga netko oraspoloži i nasmije, pa tako i muškarci. Upravo zato njima su privlačne žene koje imaju smisao za humor. Takve žene znaju ih opustiti i nasmijati, a to je preduvjet za seksi raspoloženje.

Šala na vlastiti račun

'Nema ništa ružnije od žene koja se ne zna šaliti i na vlastiti račun i koja sve shvaća osobno', rekao je jedan od ispitanika u nedavnom britanskom istraživanju. Kad se žena šali na vlastiti račun, pokazuje da nije kritički nastrojena ni prema sebi, ali ni prema muškom rodu.

Pogled

Mnogi muškarci smatraju da žena najbolje zavodi pogledom. Ima onih koji vole tajanstveni ženski pogled, dok druge privlači plahi i stidljivi pogled. To je pokret koji se ne može glumiti i najprivlačniji pogled je onaj koji odražava pravu ženinu osobnost.

Pamet
Većina muškaraca želi kraj sebe pametnu ženu. Iako neki tvrde drukčije, pamet je iznimno seksi osobina. Pamet je ta koja omogućava ženi da bude zanimljiva, intrigantna, relevantna sugovornica, ali i maštovita u krevetu.

Pristojno ponašanje
Žena, kako su rekli studenti jednog američkog sveučilišta, ne mora biti svetica, ali se mora pristojno ponašati. Muškarcima nisu privlačne žene koje su preglasne i nametljive. 'To je prva stvar koju uočavam na ženi. Ako nije pristojna, ja nestajem', rekao je jedan od studenata koji je sudjelovao u istraživanju.